Timur'dan 'KARAOĞLAN' Anısına '

Timur'dan “KARAOĞLAN” Anısına “

Timur'dan 'KARAOĞLAN' Anısına '

Bugün DSP  Genel Başkanımız, Başbakanımız, halkın Karaoğlan’ı Bülent Ecevit’in vefatının 11.yıl dönümü.

O siyasette her zaman ihtiyacını hissettiğimiz nezaketin ve zarafetin sembolüydü. Dürüst bir insandı, ruhu olan bir insandı, sevgiyle dolu bir insandı.

1970’lerin karanlık günlerinde ortanın solu adı altında Demokratik sol  için, adil, özgür bir ülke için büyük bir mücadele verdi. Bağımsız Türkiye idealini yaşattı. Direnen, direnerek büyüyen, bu ülkenin menfaatlerini her yerde ve her zaman koruyan bir insandı. O yurtseverliği sokak duvarlarına değil, Ege’ nin mavi sularına, Afyon’un tarlalarına, Kıbrıs’ ın Beşparmak dağlarına yazdı.

Bülent Ecevit, sadeliği, dürüstlüğü, mütevazi ve saygın duruşu ile herkesin gönlünde yer etmiş, Cumhuriyet değerlerine bağlılığı ile ön plana çıkmıştır . Demokrasinin gelişmesinde önemli katkıları bulunan Emeğin korunması sosyal devletin geliştirilmesi ve sosyal hakların korunması için verdiği mücadele ile her zaman örnek olmuştur

Ecevit aynı zamanda şair ,gazeteci,tarihçi  düşünür kimliğiyle Türk siyasi tarihinde unutulmayacak isimlerden biri olmuştur. 

20. yüzyıla damgasını vuran, değerli devlet adamı Genel başkanımız Başbakanımız  Bülent Ecvit in vefatının 11.yıl dönümünde  Saygı ve Özlemle anıyorum

Saygı ve Sevgilerimle

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER