TMVFL BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI ÇAYDEĞİRMENİ'NDE YAPILDI

TMVFL BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI ÇAYDEĞİRMENİ'NDE YAPILDI

2020-2021 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Bölge Toplantısı 16 Ağustos 2020 Pazar günü saat 15:00'da River Mill Park toplantı salonunda Çaydeğirmeni'nde yapıldı.  

TOPLANTIYA KATILIM YÜKSEKTİ

TMVFL Federasyon Başkanı Sayın Kenan Gürsu, Başkan Vekili Sayın Mustafa Ekşioğlu ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş ile birlikte Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan 20 takımın yöneticileri toplantıya katıldı. Toplantı öncesinde TMVFL yönetimi Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret etti.

EV SAHİBİ ÇAYDEĞİRMENİ VETERANLAR

Bu sene ilk defa TMVFL Futbol Liginde yer alacak olan Çaydeğirmeni Veteranlar takımı River Mill Park'ta ki toplantıya ev sahipliği yaptı. Çaydeğirmeni River Mill Park’ta gerçekleştirilen toplantıya, Batı Karadeniz bölgesinde yer alan Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Çaydeğirmeni, Bartın, Karabük, Kastamonu, Safranbolu, Düzce, Bolu, Akçakoca temsilcileri katıldı. Geçen yılın bir değerlendirmesi yapıldı. Takımların istek ve düşüncelerinin dile getirildiği toplantıda Federasyon Başkanı Kenan Gürsu yeni sezonla ilgili talimatlarla ilgili bilgiler verildi.

TMVFL BATI KARADENİZ GRUBUNDA 20 TAKIM MÜCADELE EDECEK 

TMVFL Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan takımlar Mavi ve Yeşil iki grupta geçen yıl mücadele etmişlerdi. Bu sene de yine iki grupta takımlar mücadele edecekler. Yeşil ve Mavi grupta yer alan takımlar önümüzde ki günlerde ilan edilecek. Yeşil ve Mavi grupta yer alacak 20 takım şunlar :

1.KARADENİZ EREĞLİ ZAFER MEN MASTERLER

2.SAFRANBOLU VETERANLAR

3.KARABÜK SAĞLIK VETERAN SPOR

4.KARABÜK ELİT MASTERLER

5.GEDİK PLİÇ DÜZCE VETERANLAR

6.DEVREK KARŞIYAKA VETERANLAR

7.AKÇAKOCA VETERANLAR

8.ALAPLI VETERANLAR

9.EREĞLİ VETERANLAR

10.SBD KARADENİZ EREĞLİ VETERANLAR

11. KASTAMONU MASTERLER

12.KARABÜK AYDINLIKEVLER VETERANLAR

13.YAŞA VE YAŞAT KARABÜK MASTERLER

14.KARDEMİR YAŞA VE YAŞAT VETERANLAR

15.ZONGULDAK VETERANLAR

16.VELİ RESTORANT DEVREK VETERANLAR

17.BOLU VETERANLAR

18.ÇAYDEĞİRMENİ VETERANLAR

19.ÇAYCUMA VETERANLAR

20.ŞEHİT UĞUR AKYER BARTIN VETERANLAR

ŞAMPİYONLUK KUPASI VE FAİRY-PLAY ÖDÜLÜ DE VERİLDİ

TMVFL 2019-2020 Sezonu Batı Karadeniz Bölgesinde Yeşil grupta Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler takımına ve Mavi grupta Kastamonu Masterler sezonu şampiyon olarak tamamlamışlardı. Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler ve Kastamonu Masterler takımlarına şampiyonluk kupası verildi. Ayrıca TMVFL Futbol Liginde yılın takımı ödülü Kastamonu Masterler takımına verildi. Zonguldak Veteranlar, SBD Karadeniz Ereğli Veteranlar, Karabük Aydınlıkevler Veteranlar ve Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımlarına Fairy-play ödülleride toplantıda verildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER