Töre başarılı işler yaptı

Töre başarılı işler yaptı

Töre başarılı işler yaptı

Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Saadettin Dede, Muğla’ya tayini çıkan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre için veda mesajı yayımladı. Başkan Dede açıklamasında, “Sakarya ilinde Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinde iken Nisan ayında ilimize Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sayın Pervin Töre Hanımefendi, geldiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Görev yaptığı şu kısa süre içerisinde ilimizdeki eğitim durumunu inceleyip uygun projeler ortaya koymasını beklediğimiz bir anda, gelişi nasıl sürpriz oldu ise bizim için gidişi de sürpriz oldu” dedi.
 

“BAŞARILI İŞLER YAPTI”
Töre’nin kısa sürede başarılı işler yaptığına dikkat çeken Başkan Dede, “Sakarya ilinde Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinde iken Nisan ayında ilimize Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sayın Pervin Töre Hanımefendi, geldiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Görev yaptığı şu kısa süre içerisinde ilimizdeki eğitim durumunu inceleyip uygun projeler ortaya koymasını beklediğimiz bir anda, gelişi nasıl sürpriz oldu ise bizim için gidişi de sürpriz oldu. İsterdik ki uzun süre kalsın ve eğitim öğretime olumlu ve güzel katkılar sağlasın. Yapılan bu değişikliğin sebebini elbette ki tam olarak bilmemiz mümkün değildir; fakat bir ihtiyaç hasıl olduğu da anlaşılmaktadır. Konu bakanlığın takdirindedir. Uygun olanı elbette uygular” dedi.
“SÜPRRİZ OLUYOR”
Yapılan atamaları sürpriz olarak değerlendiren ve bu yönde eleştirilerde bulunan Başkan Dede, “Fakat kamuoyunun da takdir edeceği gibi eğitim öğretim ihmale gelmeyen, çocuklarımızın geleceğini, dolayısıyla ülkemizin ve ilimizin geleceğini ilgilendiren önemli bir konudur. Keşke çalışmalar ve planlamalar da bu öneme binaen yapılabilse ve uzun vadeli olabilse. Eleştirilecek bir diğer önemli konuda, ilin en önemli müdürlüklerinden birine yapılan bu atamanın gelirken de giderken de sürpriz nitelikte olmasıdır. Bu konuda siyasetçilerimize de önemli görevler düştüğü kanaatindeyiz. Siyasetçilerimizin bu tür hassas atamaları sürpriz olmaktan çıkarması beklentimizdir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini layıkıyla yapabilecek ilimizde de başarılı bürokratların olduğu ve şehrimize, ilimizin eğitim öğretim hayatına güzel hizmetlerde bulunabileceklerine inancımız tamdır. Bizler Sayın Pervin Töre Hanımefendiyi tanımaktan mutlu olduk. Muğla iline Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hanımefendiye yeni görev yerinde başarılı çalışmalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 01:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER