Toros, "Kongre İptal Edilmeli"

Toros, "Kongre İptal Edilmeli"

Toros, "Kongre İptal Edilmeli"

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde açık ara farkla seçimi kaybeden Alaattin Toros, denetim kurulu raporlarında sahte imzalar olduğunu belirterek kongrenin iptal edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Osman Baharın kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini belirten Toros, savcılığa suç duyurusunda bulunacağının altını çizdi.

“SAHTE İMZALAR ATILDI”
Denetim Kurulunun faaliyet raporunda sahte imza attığı iddialarında bulunan ve seçimin tekrar yapılması gerektiğine işaret eden Alaattin Toros, “Bilindiği üzere şoförler odasının kongresi gerçekleştirildi. Bende adaydım. Oy farkıyla seçimi kaybettim. Fakat seçimde yapılan usulsüzlük nedeniyle ilçe seçim kuruluna ve savcılığa müracaat ettim. Bu raporlarda yer alan üç imzadan iki tanesi sahtedir. Basri Şahin’in imzası sahtedir. Necmi Yılmaz’ın imzası yine sahte. Ömer Şahintürk’ün imzası doğrudur. Yani bir imza ile denetim kurulu faaliyet raporunu geçiriyorlar. Bakanlığın sitesinden indirilen raporda sahte imzalar mevcut. Başkanın izni olmadan bu belgeye kimse imza atamaz. Çünkü odanın gelir giderinden herşeyinden sorumu olan oda başkanıdır. Oda seçimlerine hile karışmıştır. Mülki amirimiz olan Sayın Valimizden rica ediyorum. Burada yolsuzluğa, sahtekarlığa, düzenbazlığa, görevi kötüye kullanmaya, sahte imzalara karşı bu seçime el koyup iptal edebilir. Bundan kendisinin yetkisi vardır. Etmezse ben konuyu bakanlığa taşıyacağım. Şuan soruşturmada gizlilik kararı var.
“ODAYA KAYYUM ATANSIN”
Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar’ın kendisine hakaret ettiğini dikkat çeken Toros, “Ayrıca dün 15:30’da eve çıkarken telefondan arandım. Numarası bende. Adını sordum, adım Köksal dedi. Bilindiği üzere Köksal Osman Bahar’dır. Küfürler, tehditler, ağza alınmayacak kelimeler. Savcılık belgesinin eline geçmesinden dolayı böyle yaptı. Yine bu konuda suç duyurunda bulundum. Basından ve Facebook üzerinden sürekli hakaret ediyor. Bu şahıs işe gitmeden maaş aldı. Cezaevindeyken SGK’dan primleri ve maaşı ödeniyor. Bu yolsuzluktur. Bu şoför esnafının parasıdır. Toros’a hırsız diyordu biliyorsunuz. Bana Alaattin Bey demiş. Hırsızım ya ben bey olduk. Şoförler odasından çok büyük sahtekarlıklar var. Odaya kayyum atansın ve tekrar seçime gidilsin. Bütün herşey ortada” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER