Toros Sert Konuştu

Toros Sert Konuştu

Toros Sert Konuştu

3 Şubat’ta yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde Başkan adayı olacağını açıklayan Alaattin Toros, kongre öncesi şoförleri sağ duyulu olmaya davet etti. Başkan olması halinde duraklar arasında bulunan husumeti sona erdireceğine dikkat çeken Başka adayı Toros ayrıca Kozlu ve Kilimli’den yolcu taşıyan otobüslerin belediye hudutları içinde yolcu aldırmayacağını ilan etti. Diğer taraftan kendisine hakaret edenlerin kimler olduğunu bildiğine işaret eden Alaattin Toros, bu kişileri açıklayacağını belirtti.
Köylere yolcu taşıyan minibüs duraklarını hak ettikleri yerlere taşıyacaklarını belirten Başka Adayı Toros, “Köylü milletin efendisidir” dedi. Kongrede en az 499 oy alacağı iddiasından bulunan Alaattin Toros, “Kongre kesinlikle gergin geçmeyecektir. Herkesi sağ duyuya davet ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti 18 yaşındadır. Devletim ve polisim güçlüdür. Pisliğe taviz vermez. En 499 oy alacağım. Daha yukarı çıkacak ve karşıların Alaattin Toros çıkacak” şeklinde konuştu.
“KAYBEDEN ÇİRKİNLEŞEBİLİR”
Şoför esnafına çağrıda bulunan ve sağ duyuya davet eden Başkan adayı Toros, kongreyi kaybedenleri çirkinleşebileceğine dikkat çekti. Başkan olması halinde husumetlere son vereceklerini belirten Toros, “Rakiplerime başarılar diliyorum. Ve Zonguldak’ta şoför esnafımızı ise sağ duyuya davet ediyorum. Kesinlikle tahriklere kapılmamalarını rica ediyorum. Biz efendice, uygarca, saygılı şekilde, kardeşçe seçime gidiyoruz. Bana oy veren, vermeyecek olan insanlar birbirini kırmasın. Derdimiz ekmek mücadelesi. Seçim biter dostluklar bitmez. Kaybeden taraf çirkinleşebilir. Kesinlikle, beni seven dostlarım bu tahriklere kapılmayın. Efendi olmak mecburiyetindesiniz. Çünkü siz Zonguldak halkını taşıyan insanlarsınız. Servisçi arkadaşlarımız geleceğimizi taşıyorsunuz. Alaattin Toros geldiği zaman şehirde ki durakların arasında ki kırgınlıklar bitecek. Eskisi gibi kardeşlik doğacak” şeklinde konuştu.
“YOLUN SONU TOROS’TUR”
Belediye hudutları içerisinde ilçe araçlarına yolcu aldırmayacağını belirten Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Alaattin Toros, “Kozlu’dan Zonguldak Belediyesi hudutlarına giren arabalar kesinlikle yolcu alamayacak. Kilimli’den gelen arabalar İnağzı’ndan bu tarafa kesinlikle yolcu alamaz. Ben yasaları ve kanunları uygulayacağım ve uygulatacağım. Milletin ekmeğini korumak için mücadele ettiğim için bazıları rahatsızlık duyuyor. Ve özellikle Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’tan rica ediyorum. Ali Başkan delikanlı halk tarafından sevilen bir insandır. Canlı yayında hakaret ederek mesaj atanlar… Hepsini açıklayacağım. Ben buradayım. Bana yapılan hakaretler şoför esnafının çoluk çoğuna, ailesine yapılmıştır. Bunu yaptıranlar suçlu. Yolun sonu görünüyor. Yolun sonunda Alaattin Toros görünüyor” dedi.
“PİSLİĞE TAVİZ VERMEZ”
Kongrenin gergin geçmeyeceğini belirten Başkan Adayı Toros, “Kongre kesinlikle gergin geçmeyecektir. Herkesi sağ duyuya davet ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti 18 yaşındadır. Devletim ve polisim güçlüdür. Pisliğe taviz vermez. En 499 oy alacağım. Daha yukarı çıkacak ve karşıların Alaattin Toros çıkacak” dedi.
“KÖY DURAKLARINI TAŞIYACAĞIZ”
Başkan olması halinde köy duraklarını hak ettikleri yere taşıyacaklarının altını çizen Şoförler Odası Başkan adayı Alaattin Toros, “Atatürk ne demiş, “Köylü milletin efendisidir”. Bende Toros olarak köye çalışan minibüslerin bulunduğu yerleri onlara yakışacak bir yere taşıyacağım. Ve bu arkadaşlarımız orada yer alacak. Bu insanları mağduriyetten kurtaracağım” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 14:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yürübe başkan
Yürübe başkan - 6 yıl Önce

Helal sana başkan kapuz duragını kurtaracaksın yani

Tahsin Işık
Tahsin Işık - 6 yıl Önce

Başarılar diliyorum

Tahsin Işık
Tahsin Işık - 6 yıl Önce

Hadi başkan saygılar

SIRADAKİ HABER