Tosun: Artık sahalara çıkacağız

AK parti'de dijital ortamda Temayül Yoklaması

Tosun: Artık sahalara çıkacağız

AK Parti İl Başkanlığı yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklamasına gitti.

Türkiye’de ilk kez AK Parti tarafından 81 ilde dijital ortamda yapılan temayül yoklamasında 8 ilçe ve 17 beldede toplamda 100 aday adayı için saat 10.00-16.00 arasında temayül yoklaması yapıldı.
Temayül yoklaması için Zonguldak’a gelen Temayül Komisyon Başkanı Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Niğde Milletvekili Yavuz Ergün, Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Ağzıkara'nın katılımı ile uygulama gerçekleştirildi. 
Temayül Yoklamasını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için bugün 81 ilde aynı anda Türkiye’de ilk defa AK Parti’nin uyguladığı elektronik ekranda bir temayül yoklaması yapılıyor. Aynı anda Türkiye’de saat 10.00’da başladı. 815 teşkilat üyesi arkadaşlarımız oylarını kullandılar. 16 Kasım aday adaylığının son günüydü ve o gün itibariyle 10 tane aday adayımız var. Ekip olarak buradayız. Bütün aday adaylarına hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Buradan çıkacak sonuç Zonguldak’ın, AK Parti’nin yüz akı olacaktır. Biz buradan çıkacak olan arkadaşımız ve Genel Merkezimizin yaptığı çalışmalar sonrasında adaylarımızı tespit edeceğiz. Temayülde aday tespitini yapacak etkenlerden bir tanesidir. Adaylarımız belli olduktan sonra sahaya çıkacağız, Zonguldak’tan bizden olan ve olmayan belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER