Tosun Mazbatasını Aldı

Tosun Mazbatasını Aldı

Tosun Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi ile güven tazeleyerek tekrar İl Başkanı seçilen Zeki Tosun, ilçe seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Kongreler Zor Bir Süreçtir

6’ncı Olağan Kongrenin ardından 30 kişilik yönetim listelerini oluşturduklarını belirten Başkan Zeki Tosun, “Bugün İl Yönetimimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte mazbatamızı aldık. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber Zonguldak için neler yapabiliriz diye araştırıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde 2019 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2023 hedefleri var. Ben bize destek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 3 yıl İl Başkanlığı yaptım, bu 3 yıl zor bir dönemdi. AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar içerisindeyim, ancak partimiz 3 yılda zor dönemler atlattı. 3 yıl içerisinde seçim çok oldu, bir darbe teşebbüsü yaşandı, FETÖ belasıyla uğraştık. Ama yılmadık, arkadaşlarımızla beraber mücadele ettik, Zonguldak’ın daha ileriye gitmesi için mücadele ettik” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti İl Kongresi’nde gerçekleştirdiği konuşmada verdiği sözleri takip edeceklerini ve bir an önce hayata geçirmek için çalışacaklarını belirten Tosun, “Cumartesi günü Başbakanımızın ve Sayın Bakanlarımızın da katıldığı İl kongremizde Sayın Başbakanımız Zonguldak için çok güzel müjdeler verdi. Bu müjdeleri takip edeceğiz, bunların hayata geçmesi için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Arkadaşlarımızla görev dağılımımızı gerçekleştireceğiz ve bir an önce çalışmalara başlayacağız. Önceki dönemde bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu yapılanlarda onların da emeği var. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Zonguldak için el ele vereceğiz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yapacağız. Kongreler zor bir süreçtir. Bu süreçte bizlere destek veren Zonguldak milletvekillerimize, kongremize katılarak bize değer veren Başbakanımıza bakanlarımıza ve Genel Merkez Yönetimimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER