Tosun, "Mevcut Sistem İle Seçimlere Gidilecek"

Tosun, "Mevcut Sistem İle Seçimlere Gidilecek"

Tosun, "Mevcut Sistem İle Seçimlere Gidilecek"

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ağırladı. Kozlu heyetinin ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdiği belirtilirken AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Büyükşehir yasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tosun, Ankara ile yaptıkları görüşmelerin neticesinden Büyükşehir yasasının askıya alındığı ancak iptal edilmediğini belirterek yasa ile ilgili çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi.

Büyükşehir yasasının askıya alınmasının ardından 2019’da ki yerel seçimlere aynı statü ile gidileceğinin altını çizen Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Bugün aldığım bir habere göre de özel idarelerin kapanması ve beldelerin kapanması ileri bir tarihe ertelendi. Yani mevcut sistem ile seçimlere gideceğiz. Tabi seçimlerde her zaman ki gibi zamanında yapılacak. Artık beldelerin kapanması falan hepsi bitmiştir. Özel idarelerin ve beldelerin kapanması ileri bir tarihe ertelenmiştir” dedi.
“YAŞABİLİR BİR KENT”
Kozlu ve Zonguldak için çaba verdiklerine dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Kongremizin ardından yönetimimizi oluşturduk ve 30 yeni arkadaşımız ile beraber görevimizin başındayız. Kozlu’da ise Ahmet Gören kardeşimiz göreve geldiler. Ayrıca kıymetli Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz’a ziyaretlerin dolayı çok teşekkür ederim. Birlik beraberlik içinde hep beraber Zonguldak ve Kozlu için çalışacağız. Onlarda Kozlu’da büyük bir mücadele veriyor. Kozlu’yu daha nasıl büyütebiliriz? Nasıl daha yaşanabilir bir kent yaratırız? Çabasını veriyorlar. Ben kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
“MEVCUT SİSTEM İLE SEÇİME GİDİLECEK”
2019 yerel seçimlere mevcut sistem ile gidileceğine dikkat çeken Başkan Tosun, “Bundan sonra ilk hedefimiz önümüzde ki yerel seçimlerdir. Bugün aldığım bir habere göre de özel idarelerin kapanması ve beldelerin kapanması ileri bir tarihe ertelendi. Yani mevcut sistem ile seçimlere gideceğiz. Tabi seçimlerde her zaman ki gibi zamanında yapılacak. Artık beldelerin kapanması falan hepsi bitmiştir. Özel idarelerin ve beldelerin kapanması ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buda yeni seçimde beldelerimiz ve belediyelerimizi yeni bir heyecana sürükleyecektir. Bundan sonra bize düşen birlik beraberlik içinde çalışmaktır. Büyükşehir statüsü iptal edilmedi, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlaşılan o ki çalışmalar daha tamamlanamadı” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER