Tosun, "Projelerle Zonguldak'ı güzel günler bekliyor"

Tosun, "Projelerle Zonguldak'ı güzel günler bekliyor"

Tosun, "Projelerle Zonguldak'ı güzel günler bekliyor"

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Projelerle Zonguldak'ı güzel günler bekliyor" derken, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'da  yapılan her güzel destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etti. Ziyarette Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

BURAK EROL: YAPILAN HER GÜZEL İŞE DESTEK VERDİK VE VERECEĞİZ DE

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ziyarette yaptığı konuşmada, "12 Mart 2020 Türkiye'de ilk vaka'nın görüldüğü tarihten bu zamana kadar uzun zamandır kapalıydık, siyaseten biraz genel anlamda durgunduk. Geçen hafta itibariyle Cumhuriyet Halk Parti il başkanlığı kongre yapmıştı daha önceki tarihlerde ziyaret dememiştik. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Murat Pulat'ı ziyaret ettik arkasından da şimdi AK Parti il başkanımız Sayın Zeki Tosun'u ziyaret ediyoruz. Bu bir nezaket ziyaretifidir. Zonguldak gündemi ile ilgili yeni valimiz olsun, yeni projeler olsun AK Parti bu dönemde Zonguldak'ta güzel projelere imza atmaya çalışıyor, yapılan her güzel  işte de biz kendilerini takdir ediyor ve onaylıyoruz. Birkaç husus var kendini onları görüşmeye geldik" dedi.

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK'I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'da, "Başkanımızın dediği gibi cavit vakalarından sonra siyasete biraz ara verdik gibi gözükse de tabii çalışmalarımız hem onların hem de bizlerin telekonferans la bile olsa devam etti. Bugün de kendileri bizi ziyarete geldiler. öncelikle kendine ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum. Biz tabii Zonguldak'ta AK Parti olarak diğer siyasi partilerimizle hep beraber Zonguldak daha güzel yaşanılabilir bir kent olması için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Başkanımın da dediği gibi Zonguldak'ımıza geçen hafta yeni bir valimiz atandı.Bugün sabah Sayın valimiz de bir araya gelecek bir görüşme gerçekleştirdim. İnşallah bundan sonra devam eden projeler konusunda olsun, yapılacak işler konusunda olsun başkanlarımızla istişare ederek Zonguldak'ta yapılması gereken ne varsa bunu yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ben bir kez daha ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. buradan  Ayrıca kovit ile ilgili vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz maske mesafe ve hijyene uymalarını rica ediyoruz. Zonguldak bunu güzel şekilde atlattı İnşallah bundan sonra daha güzel günler Zonguldak kırmızı bekliyor."
 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER