Tosun'dan Ankara panoraması

Tosun'dan Ankara panoraması

Tosun'dan Ankara panoraması

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilen 122. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını değerlendirdi. İki gün süren toplantıların verim geçtiğine işaret eden Başkan Tosun, “Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katıldığı Cuma günü yaptığımız toplantı Saat 11de başladı. Zaten o televizyonlardan canlı yayınlandı. Orada Sayın Cumhurbaşkanımız bize Türkiyenin gündemi hakkında bazı bilgiler aktardı, Biliyorsunuz sınırlarımızda 20 Ocakta başlayan bir zeytin dalı operasyonumuz var ve devam ediyor. Onunla ilgili bilgiler aktardılar. Sayın Cumhurbaşkanımız dünyadan bahsetti, Türkiyedeki olaylardan bahsetti ve en önemlisi de Milliyetçi Hareket Partisi ile yapılan ittifak ile ilgili yeni seçim kanunu ile ilgili bazı bilgiler aktardı” dedi.
“MHP İTTİFAKI KONUŞULDU”
Toplantı hakkında detaylı bilgi veren ve MHP ile yapılan ittifak noktasında bilgilendirildiklerine dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Şubat ayı genişletilmiş il başkanları toplantımızı 22 ve 23 Şubat tarihlerinde Ankarada gerçekleştirdik. 122.Genişletilmiş il başkanları toplantımızın ilk gününde Sayın teşkilat başkanımız genel başkan yardımcımız Sayın Mustafa Ataç’ın başkanlığında 81 il başkanının ve ilk koordinatörünün katıldığı, il başkanlarının katıldığı bir toplantı oldu. Buradaki bizim toplantımız her ay yaptığımız mutad bir toplantıdır. Gündeminde Kongre süreci vardı. Kongresini bitiren iller ve ilçeler ile tüm kongrelerin bundan sonra nisan sonuna kadar tamamlanması konusunda planlamalar üzerinde bize Sayın başkanımız bazı bilgiler aktardı. Bizde daha sonra Teşkilat için çalışmalarımızı yaptık. Burada da teşkilatın yapması gereken toplantılar konusunda olsun, ilçe danışma, il danışma artı birim toplantıları, Mahalle toplantıları bu konular üzerinde teşkilat çalışmalarımız yaptık. İlk günkü toplantımız verimli geçti. Tabii illerle ile ilgili soru sormak isteyen arkadaşlarımız başkanımızla dileklerini ve taleplerini ilettiler. İkinci gününde Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katıldığı Cuma günü yaptığımız toplantı Saat 11de başladı. Zaten o televizyonlardan canlı yayınlandı. Orada Sayın Cumhurbaşkanımız bize Türkiyenin gündemi hakkında bazı bilgiler aktardı, Biliyorsunuz sınırlarımızda 20 Ocakta başlayan bir zeytin dalı operasyonumuz var ve devam ediyor. Onunla ilgili bilgiler aktardılar. Sayın Cumhurbaşkanımız dünyadan bahsetti, Türkiyedeki olaylardan bahsetti ve en önemlisi de Milliyetçi Hareket Partisi ile yapılan ittifak ile ilgili yeni seçim kanunu ile ilgili bazı bilgiler aktardı. Bu toplantının öğleden sonraki oturumu; Sayın Başbakanımızın başkanlığında Genel Başkan Yardımcılarımızın, bakan yardımcılarının katıldığı bir toplantı yaptık. Bu toplantıda il başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik kolları başkanları, İl Genel Meclisi başkanlarımız, belediye başkanlarımız katıldı. Toplantıda genel başkan yardımcılarının sunumları oldu. Dış İlişkiler Başkanımız bir sunum yaptı, Gençlik Kolu başkanımız bir sunum yaptı.
“MÜJDELER HAYATA GEÇECEK”
Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti Zonguldak İl Kongresinde verdiği müjdeler ile ilgili detayların netleşmeye başladığına dikkat çeken Başkan Tosun, “Bunların yaptığı sunumlar üzerinde Konuşmalar yapıldı. Daha sonra il başkanlarının dilek ve temennileri oldu. Bizde Zonguldak olarak toplantıda konuşma yaptık. Biliyorsunuz Sayın başbakanımız 20 Ocak’ta Zonguldak’a gelmişti, müjdeler vermişti. Onun için kendilerine teşekkür konuşması yaptık söz alarak. Zonguldak’a verdiği Müjdelerin bir kısmı hayatta geçiyor. Onlar içinde tekrar Zonguldak halkı adına Sayın Başbakanımıza teşekkürlerimizi sunduk. Yapılacak bir kaç konu vardı, onları da kendilerine aktardık. İnşallah Pazartesi günü de gerekli bakanlıklarla görüşerek Bu işlerin takibini yapacağız. Yani bu haftaki toplantımız Zonguldak ve Zonguldak teşkilatı için önemli bir toplantı oldu. İnşallah 30 Mart 2018 tarihinde 123. İl başkanları toplantımıza buluşmak üzere ayrıldık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER