Tosun'dan Ereğli yorumu!

Tosun'dan Ereğli yorumu!

Tosun'dan Ereğli yorumu!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 21 Mayıs’ta açıklanan Ak Parti aday listelerini değerlendirdi. Listelerde bulunan isimlerinde teşkilatlardan geldiğini belirten Başkan Tosun, bu sebeple aday listesinin parti tabanında büyük memnuniyet uyandırdığı belirtti. Diğer taraftan listede Ereğli’den aday olmamasını gene merkezin taktiri olarak değerlendiren Başkan Tosun, listede bulunan adaylardan Polat Türkmen’in kurucu il başkanı, Hamdi Uçar’ın ise partide il başkanlığı yaptığını bu görevlerin tüm Zonguldak’ı kapsamasından dolayı adayların aynı zamanda Ereğli-Alaplı bölgesinin de adayları olduğunu belirtti.

“MEMNUNİYET İLE KARŞILANDI”
Listelerin teşkilat tabanında memnuniyet ile karşılandığını belirten Zeki Tosun açıklamasında, “Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik listeler açıklandı. Bu noktada beş tane adayımız var. Bu beş adayın teşkilatlardan gelmesi, bu partinin kuruluşundan bu yana kadar hizmet vermiş isimlerden gelmesi parti tabanında memnuniyet yarattı. Bir numarada bu partinin kuruculuğunu ve iki dönem milletvekilliğini yapmış Polat Türkmen, iki numarada iki dönemde Çaycuma’da ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşimiz var. Yine üç numarada il ve ilçe başkanlığı yapmış partinin kuruluşundan bu yana hizmet vermiş olan Hamdi Uçar var. 4’te Kadın kolları Başkanımız 5’te ise Gençlık kolları başkanımız var. Adaylarımızın bu şekilde oluşması teşkilatlarımızı heyecanlandırmıştır. Ve biz bu arkadaşlarımız ile beraber çalışarak 1 Kasım seçimlerinin üzerinde bir oy ile seçimden zaferle ayrılacağız” dedi.

İLK ZİYARET ALAPLI’YA
İlk ziyaretin Alaplı’ya yapılacağını belirten Başkan Tosun , “Artık adaylarımız ile birlikte çalışmalarımıza başlıyoruz. İlk durağımız Alaplı olacak. Adaylarımızı Alaplı-Ereğli-Kozlu ve Merkez’de teşkilatlarımız ile buluşturacağız. Önümüzde ki günlerde ise yine diğer ilçelerimizi gezeceğiz. 24 Mayıs’ta ise Ankara’da aday tanıtım toplantımıza katılacağım. Daha sonra zaten 30 günlük bir zaman kalacak ve çalışmalarımızı tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

EREĞLİ-ALAPLI YORUMU
Ak Parti Milletvekili listelerinde Ereğli-Alaplı bölgesinden aday gösterilmemesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Tosun, “O listeye baktığımızda ilk sırada Polat Bey var. Kendileri sadece merkezin değil tüm Zonguldak’ın milletvekilliği ve il başkanlığını yaptı. Yani kendisi her bölgeye hitap ediyor. Yine 3.sırada yer alan Hamdi Uçar bu bölgede il başkanlığı yaptı. Onu yaparken zaten Merkez değil ilçelerin de başkanıydı. Ben durumu bu şekilde gerçekleştiriyorum. Ereğli’de ve Alaplı’da bu seçimlerde daha fazla oy alacağımızı tahmin ediyorum. Bu sefer genel merkez böyle bir karar almıştır. Bu noktada Ereğli ve Alaplı’da hiçbir yatırımın geri kalacağını düşünmüyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 07:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ereğlili Madenci
Ereğlili Madenci - 6 yıl Önce

her zaman REİS e tam destek ama buralara kadar boşuna yorulmayın başka yerlerde gezin ereğli alaplıdan size oy falan yok. Gidin kilimliden çaycumadan oy isteyin. Sizin yüzünüzden ilk defa mhpye oy verecem.

Ya gerçekten yazık  Ereğliden bu listeye oymoy çıkmaz
Ya gerçekten yazık Ereğliden bu listeye oymoy çıkmaz - 6 yıl Önce

Gugudali

metin günacar
metin günacar - 6 yıl Önce

kimse bu seçimde oy beklemesin

Mehmet
Mehmet - 6 yıl Önce

Zeki başkan sosyal medyadaki yorumları incelesin memnuniyeti görür şaka gibiler milleti enayi yerine koymayın genel merkeze lafımız geçmiyor kimi koysalar seve seve desteklemek zorundayız diyemiyorlar çok yazık zonguldağımıza hemde çokkkk

SIRADAKİ HABER