Tosun'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Tosun’dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Tosun'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hastane ile ilgili son gelişmelerin yanı sıra kongre süreci hakkında bilgiler veren Başkan Tosun, belde kongrelerini de bayram havasında geçirdiklerini söyledi.  

Zeki Tosun: “Bayram sonrası inşallah vekillerimizle Ankaraya gidip son durum değerlendirmesini yapıp bir an önce hastane inşaatının başlaması konusunda çalışmamızda kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. 

‘BELDE KONGRELERİMİZİ ŞENLİK HAVASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK’

Belde kongrelerini tamamladıklarını belirten Zeki Tosun: “Belde kongrelerini tamamlamış olduk. Önümüzde ilçe kongrelerimiz var. İnşallah bayramdan sonra da 4 ilçemizin kongre süreci devam edecek. Daha sonra 3 ilçemizin de Ekim ayı içersinde Genel Merkezimizin belirlediği bir tarihte yapacağız ve AK Parti İl kongresine hazır hale gelmiş olacağız” dedi. 

‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUZ’

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını tekrar rahmetle anarken tüm vatandaşlarımızı kutlama törenlerine davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAYRAMLAŞMAYA TÜM TEŞKİLAT ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ

Bayramlaşma programı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “Kurban Bayramı bayramlaşma programı ikinci gün parti binamızda saat 14.00’de, Milletvekillerimiz, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, yöneticiler ve halkımızın katılımıyla yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşmaya davet ediyoruz. Tabii partide yapacağımız bayramlaşmanın haricinde ilçelerimize de ziyaretler gerçekleştireceğiz. 8 ilçemizde de bayramlaşma yapılacak. Şehit yakınlarımızı ve gazilerimiz ziyaret ederek bayramı dolu dolu yaşayacağız” diye konuştu.

ÇANAKKALE’DEKİ ŞEHİTLİKTE ALKOL İÇİLMESİ SKANDALI

Cumhuriyet Halk Partisinin Çanakkalede yaptığı Adalet Kurultayında Çanakkale Şehitliği’nde gerçekleştirilen alkol içilmesi skandalı hakkında konuşan Zeki Tosun, “Yaşanan skandalı tüm Türk halkı gördü. Bunun değerlendirmesini ben onları bırakıyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER