Trafik için bir araya geldiler

Trafik için bir araya geldiler

Trafik için bir araya geldiler

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemirin Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısına katılmak üzere il dışında bulunmasından dolayı, Belediye Başkanlığına vekâlet eden CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir ve Başkan Yardımcısı Erhan Darende, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlıyı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Zonguldak trafiği hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını, şehrin trafik konusunda büyük sıkıntı yaşamasından dolayı çözüm önerileri hakkında hem fikir olduklarını ifade etti. İki dönem Trafik Komisyonu Başkanlığı yaptığını ve uzun yıllardır şoför esnafının sıkıntılarını bildiğini belirten Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, ayrıca İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlının düşüncelerinin Zonguldaka artı katacağını belirtti.

Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, yapmış olduğu ziyarette şu görüşlerine yer verdi: Bugün İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlıyı, Belediye Başkan Yardımcımız Erhan Darende ile ziyaret ettik. Emniyet Müdürümüz ile şehrimizin büyük sorunları arasında yer alan trafik konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. İl Emniyet Müdürümüz, trafik konusunda bilgilerini bizlerle paylaşmak istedi. Hazırlamış olduğu projelerle, Zonguldak trafiğine nasıl artılar katılabilir, şehir nasıl rahat nefes alabilir, nasıl düzenleme yapılabilir fikri ile görüş alışverişinde bulunduk. İki dönem Trafik Komisyonu Başkanlığı yaptım. Ayrıca şoför esnafının sıkıntılarını yakından bildiğim için ve onları iyi tanıdığım için bazı konularda hemfikir olduğumu kendisine ifade ettim. Emniyet Müdürümüzün düşüncelerinin, şehrimize çok artı katacağına inanıyorum. Trafik anlamında da belirli düzenlemeleri getirebilecek düşüncelerdi. Tesadüf görüşme esnasında, Belediye Başkanımız aradı ve kendisine Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettiğimizi, trafik ile ilgili istişare yaptığımızı belirttim. Kendisi memnuniyetini dile getirdi. Trafik ve otopark konusunun şehrimiz için büyük sıkıntı olduğunu, İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediyemiz işbirliği ile çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Emniyet Müdürümüze selamlarını iletti. İl Emniyet Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu projeleri özellikle talep ettim. Kendisi hem resim hem de yazı halinde çalışmaları sundu. Başkan Yardımcımız Erhan Darende ve Trafik Müdürlüğüne bakan emniyet amirimiz geldi ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu çalışmalarımızın bir kısmı dahi hayata geçirebilirsek, şehrimizin trafik anlamında belli bir noktada rahatlaması anlamında yol kat edeceğimizi düşünüyorum. Sayın Başkanımız ve İl Emniyet Müdürümüz, bu konuda işbirliği halinde. Trafik sorununu bir an önce hep birlikte çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Belediye Başkan Vekilliğine bakmamız önemli değil, önemli olan şehrimizin sorunlarına bir an önce çözüm bulmamızdır. Belediye Başkanımıza da yapmış olduğum görüşmelerimizi ileteceğim. İl Emniyet Müdürümüzün de destekleri ile trafik sorununu çözmek istiyoruz. Yarın bir gün Sayın Valimiz ile de biraraya geliriz. Sonuç olarak her şey Zonguldak için. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile bu kanayan sorunu çözeceğimize inanıyorum. şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER