Tribün Liderleri Emniyet Müdürü Turanlı'yı Ziyaret Ettiler

Tribün Liderleri Emniyet Müdürü Turanlı'yı Ziyaret Ettiler

Tribün Liderleri Emniyet Müdürü Turanlı'yı Ziyaret Ettiler

Genç Zonguldaklılar taraftar grubu tribün liderleri, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile birlikte İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı makamında  ziyaret ederek yeni sezon öncesi  bilgi alışverişinde bulundular.  

Tribün liderleri Gökhan Çüteli, Taner Aslantürk, Mustafa Yılmaz ve Engin Turan, karşılaşmaların centilmenlik çerçevesinde geçmesi için Emniyet ile ortak hareket edeceklerini dile getirdiler.

Samimi bir ortanda geçen ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak yapılması gerekenler konuşuldu. İl Emniyet Müdürü Turanlı,  maçların daha eğlenceli geçmesi için bando takımı kurulması ve Lise öğrencilerinin tribünlere çekilmesi önerisinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Turanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Tribün Lideri Gökhan Çüteli, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bizi makamında ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Spor barış, kardeşlik, dostluktur. Biz tribünlerde bunları istiyoruz. Kavga, küfür istemiyoruz. Müdürümüzle yaptığımız görüşmede bize destek olacağını söyledi. Birbirimize yardımcı olarak tribünlerde şiddeti önleyeceğiz. Ortak paydamız Zonguldakspor. İnşallah yeni sezon camiamıza hayırlı olur.”

 BİZİ MAHCUP ETMEYİN

Her zaman Zonguldakspor ve Zonguldak’ın yanında olduklarını belirten İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ise kendilerini mahcup etmedikleri  sürece tribünlerin yanında olacaklarını ifade ederek şu duygulara yer verdi: “Biz her zaman Zonguldakspor’un yanındayız. Zonguldak’ın yanındayız. Nerede nesi varsa hepsinin yanındayım, arkasındayız. Diğer bir grubumuz daha var. O arkadaşlarda ziyaretimize gelecekler. Bizi  mahcup etmediğiniz sürece, bizi utandırmadığınız sürece her zaman Zonguldakspor ve tribünlerin yanındayız. Kimseye karşı ve başka  bir takıma karşı özel bir  husumetimiz yok. Bu şehrin de husumetinin olmadığını biliyorum. Bunu teyit ettirdik. Diğer illerdeki Emniyet Müdürü arkadaşlarımızla buraya gelecek olan takımlarla ilgili konuşacağız. İrtibat halinde olacağız. İnşallah kavgasız, Fair-Play sınırları içinde  güzel, zevkli, şehir olarak  biraz daha huzurlu ve mutlu maçlar izleriz. Yeni stadımızda yapılıyor. İnşallah yeni sezona yetişecek. Eğlencemiz, hayat alanımız belli. Stadımız, şehrimiz, şehrimizin merkezi. Gazipaşa sadece gezmek için değil, beraber birlik oluşturmak için özellikle söylüyorum hepimizin Gazipaşa’sı. Tribünü ile caddesi ile şehri ile hepimizin büyüğü, onun  değerlerini  yaşatmaya ve emek  şehri olan  bu şehri korumaya, milleti mutlu etmeye çalışacağız.




Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER