TSD kahvaltıda buluştu

TSD kahvaltıda buluştu

TSD kahvaltıda buluştu

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Zonguldak Şubesi, kaynaşma, dayanışma ve derneğe katkı sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programına sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım katılım gösterdi.
BAŞKAN ŞİRİN AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI
Kahvaltı programı öncesi açıklamalarda bulunan TSD Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak kaynaşma ve dayanışma amaçlı hem derneğimize bir katkı sağlamak amacıyla bir araya geldik. Çalışmalarımızda her şeyden önce ekonomik destek şart oluyor. Bunlarında gerçekleşmesi için her yıl iki defa kahvaltı düzenliyoruz. Bugün de birincisini düzenledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kahvaltıya katılan davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.
CHP’Lİ ZAMAN KATILDI
CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’da, “Kendime destek olmak amaçlı kahvaltı programına katıldık. Sivil toplum kuruluşlarının yapmış oldukları böyle etkinliklere herkesin katılmasını ve destek olmasını istiyorum.” dedi.
İYİ PARTİ KATILIM GÖSTERDİ
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar’da, “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesinin ve tüm engellerin her zaman yanındayız. Güzel bir etkinlik düzenlemişler kendilerini tebrik ediyorum. Tüm halkımızı engelli vatandaşlarımıza duyarlı olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER