TTK’dan o iddiaya cevap geldi

TTK’dan o iddiaya cevap geldi

TTK’dan o iddiaya cevap geldi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) ortaklaşa yürüttüğü Üzülmez TOKİ Projesi’nin birinci etap konutları, geçtiğimiz hafta noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile sahiplerini bulmuştu.
Yapılan kura çekiminin ardından, Zonguldak Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin’de kendilerine bilgilendirme yapılmadığını belirterek tepkisi dile getirmiş ve herkesin yargı önünde hesap vereceğini söylemişti.
Yaşananların ardından TTK Genel Müdürlüğü tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan kura çekiminde TOKİ tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi: “21 Eylül 2018 tarihinde TOKİ Üzülmez konutları için yapılan kura çekimi  tamamen TOKİ tarafından organize edilmiş ve gerçekleştirilmiştir. Salonumuzu tahsis etmek dışında Kurumumuzun herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.
Diğer bir konu olan lojmanların satışı ile ilgili olarak  tüm Kurumlarda olduğu gibi Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan 17 Nisan 2018 tarih ve 385 no.lu Tebliğe  uygun olarak gerçekleştirilecek olup, ihalesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER