Turanlı: Darlanınca yine geliriz

Turanlı: Darlanınca yine geliriz

Turanlı: Darlanınca yine geliriz

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri, Kozlu ilçesinde denetim yaptı. Parklar, sahil kenarı ve araçlar üzerinde huzur ve güvenlik denetimi yapan ekipler, 38 araç ve 130 şahsın sorgulamasını yaparken, uygulama çerçevesinde olumsuz bir duruma rastlanılmadığı öğrenildi.
Uygulamayı sosyal paylaşım sitesi üzerinden değerlendiren İl Emniyet Müdürü Ahmet Merin Turanlı, “Kozlu bu akşam YUNUSlandı. İrdeledik, inceledik, evirdik, çevirdik bir sıkıntı yok. Darlanınca nefes almak için yine geliriz! Teşekkürler Kozlu” paylaşımını yaptı.
Turanlının paylaşımına yorum yapan bazı takipçileri ise Müdürüm Allah yardımcınız olsun teşekkürler. Fakat Mustafa durgun parkının olduğu bölgede özellikle gece olunca alkol kullanımı artıyor ve sonrasında naralar nidalar peşi sıra geliyor Ayşe teyzem ile ali amcam uykudan sıçrıyor. ve Saygılar müdürüm. Allah başımızdan eksik etmesin sizi bu kentin insanına değerli olduğunu hissettiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun. şeklinde yorumlarla desteklerini ifade ettiler.
Bu arada, İl Emniyet Müdürü Turanlı, Yunus ekiplerine ithafen bir şiir yazdı.
İşte o şiir:
Daha fazla
Yunusuz size!

Zonguldağa özeliz,
Denizdeyiz her akşam,
Karadayız her gündüz,
Gece gündüz olanları süzeriz,
Gereğinde izleriz,
Gereğinde gözleriz,
Denizde yürür, karada yüzeriz,
Sapı samanı ezeriz,
Arıza yapanı üzeriz.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER