TURHAN ORAL ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanlığı 37.Olağan Genel Kurulu bugün yapılıyor. Turhan Oral,  Çaycuma İlçe Teşkilatı destek vermediği için İl Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Oral'ın adaylıktan çekilmesi ile 3 adayın yarıştığı seçim,  Mevcut İl Başkanı Hakkı Güney, Eski Merkez İlçe Başkanı Murat Pulat olmak üzere 2 aday ile devam edecek.

TURHAN ORAL ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanlığı 37.Olağan Genel Kurulu bugün yapılıyor. Turhan Oral,  Çaycuma İlçe Teşkilatı destek vermediği için İl Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Oral, yaptığı açıklamada şunları söyledi : ''37. Olağan Kongremizin hayırlı olmasını ve bize ışık tutmasını istiyorum. Bi kaç ilçe dışında tüm görüşlerimi anlattım. Öncelikle benim adaylığım konusunda bilgi vermek istiyorum. İlçe başkanlık toplantımızda benim adım çıktı ve aday olmaya karar verdim.  Hep bu işin içinde demokrasinin içinde oldum. Baskılar kurmadım. Mavi pusula rengini seçtiğim ve arkadaşlarımızın blok olarak çekildiğini öğrendim. Benim niyetim sizin gibi bu ülkede iktidar olmak ve bu  Ak Parti kültüründen uzaklaşmaktır. Asla kişilere takılmadım doğru bulmadığım hiç birşey yapmadım. Amacım bu partiyi iktidara taşımaktır. En küçük bir kırgınlığım yoktur. Bugün burda bir delege olarak geldim. Son seçimimizde 117 bine düştük . Bir ülkenin en değerli kaynağı insandır. CHP Türkiye’nin en büyük köklü partilerinden biridir. '' dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER