TÜRK KIZILAY’I VE EREN ENERJİ'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

EREN ENERJİ’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 12-13-14 AĞUSTOS’ DA  BAŞLIYOR.

TÜRK KIZILAY’I VE EREN ENERJİ'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Türk Kızılay’ı Çatalağzı şubesi  ve Eren Enerji yetkilileri arasında yapılan anlaşma ve işbirliği sonucu 12 Ağustos’ da  kan bağışı kampanyası santral merkezinde start alacak.Kampanya üç gün sürecek. 14 Ağustos’ da sona erecek.

Eren Enerji yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Türk Kızılay’ ı  ile birlikte yapılan bu kan bağışı kampanyası geleneksel hale getirilmesi düşünülüyor. Rekor bir kan bağışında bulunulması bekleniyor.

Ülkemizin  korona virüs salgını ve pandemi ile uğraşırken, yoğun mücadele ederken,kan bağışının ise ilimizin en büyük kuruluşundan biri olan Eren Enerji’ den gelmesinin çok büyük anlam ve  değerli olduğunu  Türk Kızılay uzman Doktor sorumluları tarafından da, ifade edildi.     

 Türk Kızılay yetkilileri ise kan bağışının çok önemli olduğunu, Eren Enerji ile yapılan bu anlamlı kan bağışı tüm çalışanları  kapsamaktadır. İnşallah üç gün sürecek kan bağışı kampanyasından rekor bir ünite kan sağlanacaktır. Kan, tek kaynağı insan olan ve yerinde kullanıldığında hayat kurtaran bir tedavi aracımız.dedi.

Eren Enerji’nin bu önemli devasa kan bağışı kampanyasının diğer kamu kurum ve kuruluşlara ve kurumsal yapıları çok güçlü özel sektör kuruluşlarına da örnek teşkil etmesi  önemle bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER