TÜRK METAL'DEN KÖMÜRSPOR'A DESTEK

TÜRK METAL'DEN KÖMÜRSPOR'A DESTEK

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan önderliğinde, Zonguldak’ta 29 yıl önce meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 madenci anısına bastırılan formalardan ERDEMİR çalışanları alarak destek olacağını belirtti.  
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait Kozlu Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında 3 Mart 1992 yılında meydana gelen patlamada 263 madenci hayatını kaybetmişti. Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu , hem takıma maddi destek sağlamak, hem de madencilere vefa göstermek adına ‘Şehit Madenci’ forması  projesi başlatmıştı.
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Türk Metal İş Sendikası Ereğli şubesini ziyaret eder  Başkan Ercan’ı sendika binasında bir araya geldiler. Ziyarette Ercan’a isminin yazılı olduğu madenci forması hediye ettiler. Öte yandan, kulüp yetkilileri Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş'ın isminin yazılı olduğu formayı da kendisine teslim edilmek üzere başkan Ercan’a verdiler. 
Ziyaret sırasında konuşan Metin Ercan, “Zonguldak Kömürspor şehrin güzide takımı. Gönül isterdi ki Zonguldak Kömürspor geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine 1. Lig’de mücadele etsin. Zonguldak halkı, çocuğuyla beraber pandemi ortamından da kurtulup komple stadyumda takımımızı destekleyelim. Sayın başkan ziyaret etti. Bizde ERDEMİR çalışanları üzerinden sesimizi duyurmaya çalışacağız. Elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışacağız. İnşallah yapmış oldukları destek amacına ulaşır ve takımı güzel yerlerde görürüz. Şehrimize güzellik ve umut katarlar inşallah.” dedi.
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ise, “Bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta destekte bulunacaklar. Metin Başkan’ın yaptığı bu çalışma diğer sendikalara ve ilçelere de bir örnek teşkil eder.” ifadelerine yer verdi. 
Ziyarete ayrıca Zonguldak Kömürspor'a her zaman destek olan ve 1 formaya bin TL veren Fatih Topçu’da yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER