Türk Sağlık Sen Ziyaret Etti

Türk Sağlık Sen Ziyaret Etti

Türk Sağlık Sen Ziyaret Etti

Türk Sağlık-Sen temsilcileri il Sağlık müdürüne ziyarette bulundu. Ziyarette Türkiye Kamu-Sen İl temsilcisi Kadir Bacıoğlu, ve Kamu-Sen’e bağlı sendika yöneticileride hazır bulundu. Kamu Sen İl Temsilcisi Bacıoğlu istişare yapacaklarına dikkat çekerek, “Biz zaman zaman sağlık müdürlüğü ile ilgili tabii ki istişarelerde bulunacağız, sağlık müdürlüğü ile ilgili bazı aksaklıkları kendisine ileteceğiz ve bu konularda kendisiyle İnşallah çözüm yolları arayacağız.” Dedi. İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner de istişareden yana olduklarını belirterek, “Ben sivil toplum kuruluşları olsun Sendikalar olsun görüş alışverişinde bulunulmasından tarafım. Çünkü siz Sendika oılarak çalışanları bizden daha çok dinliyorsunuz, sorunlarına daha çok aşinasınız” dedi.
“İSTİŞARELERDE BULUNACAĞIZ”
Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu yaptığı konuşmasında, “Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak İl Sağlık Müdürü Ertuğrul güner’e görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletmek üzere bugün buradayız. Türkiye Kamu-Sen tüm Türkiye’nin bildiği gibi kuruluşunda ilkemiz önce ülkemiz diye kurulmuş bir sendikadır. Bu anlamda biz görevlerimizi oldukça fazla önemsiyoruz. Çünkü bu görevler devlete hizmet edilecek görevler olarak düşünüyorum. Yöneticilerin vebali de yüksektir. Bu görevlerde görev yapan idarecilerimizin kurum içerisindeki hiyerarşide çalışan arkadaşlarımıza ayrım gözetmeden hepsini bir aile bütünlüğü içerisinde kucaklayıp, hepsini aynı şefkatle, aynı Özen’i göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda Ben Ertuğrul Bey’in Bu görevi layıkıyla yerine getireceğini inancım tam. Her zaman Ertuğrul Bey’in yanında olmaya, doğru olan işlerde her zaman yanında olmaya destek vermeye çalışacağız. Biz zaman zaman sağlık müdürlüğü ile ilgili tabii ki istişarelerde bulunacağız, sağlık müdürlüğü ile ilgili bazı aksaklıkları kendisine ileteceğiz ve bu konularda kendisiyle İnşallah çözüm yolları arayacağız. Çünkü çalışma hayatında dönem dönem aksaklıklar olabilir, çözülmesi gereken sorular olabilir, bunlarır çözümleri sendikalar ve kurumu yöneten idareciler olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle ben tekrar Türkiye kamu-Sen ailesinin tamamımın sizlere selamını getirdim, sevgilerini getirdim. Ve tekrar görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“DOĞRU OLANI YAPACAĞIZ”
Türk Sağlık Sen Şube başkanı Arzu Kara, “Türk Sağlık-Sen olarak Sayın Müdürümüze Hayırlı olsun diliyoruz. İnşallah Bundan sonra inşallah sık sık görüşeceğiz Hayırlı olsun diyorum.” Şeklinde konuştu. İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner , “Selamınızı aldık ve ben de onlara selamlarımı iletiyorum. Umarım uyum içerisinde çalışırız. Ben sivil toplum kuruluşları olsun Sendikalar olsun görüş alışverişinde bulunulmasından tarafım. Çünkü siz Sendika olarak çalışanları bizden daha çok dinliyorsunuz, sorunlarına daha çok Aşinasınız ve yasalar ve kanunlar çerçevesinde sorunları çözeceğiz, doğru olanı yapacağız. Yönetici her zaman eşittir. Bu tarafa bakar o tarafa yoksa diye öyle bir şey yok, çalışan düzgün çalıştığı sürece başımızın gözümüzün de yeri vardır. Gelip bizleri iletecek Tabi ki biz de bu sorunları başımız gözümüz üzerine dinleyeceğiz, yasalar ve kanunlar çerçevesinde çözeceğiz, doğru olanı yapacağız. Yönetici her zaman eşittir. Ben tekrar hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum ki güzel çalışmalar yapacağız, beraber yapacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER