Türkiye Bu Oyunu Bozar

Türkiye Bu Oyunu Bozar

Türkiye Bu Oyunu Bozar

Fikr-İ Asım Fikir ve Düşünce   Hareketi İl Başkanı Sinan Toprak, Kuzey Irak’ta yaşanan gelişmelerle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Kuzey Irak’ta Barzani tarafından dayatılan referandumun asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Toprak açıklamasında şöyle dedi;

“Başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmak üzere tüm dünya ülkelerinin karşı çıktığı Kuzey Irak’ta Barzani hükümetinin gerçekleştirdiği referandum ve sonucunu hem Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Zonguldak İl Başkanlığı olarak hem de yurtta sulh cihanda sulh ilkesini gönülden benimseyen vatanına bağlı bir vatandaş olarak asla kabul etmiyorum ve geçerli bulmuyorum. Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı ve esefimi kamuoyuna arz ediyorum.

Akabinde Uzun zamandır gerek sizlere, gerek kamuoyuna açıkladığımız üzere Dünyanın birçok yerinde, bölgesinde Müslümanların yaşadığı yerlerde korkunç siyasi oyunlar, zulümler, katliamlar ve senaryolar uygulanmaktadır. Kuzey Irak bölgesel kürt yönetimi adı altında isim bulmuş Barzani zavallısı yine maşalık görevi icabı görevlendirilmiş ve sahneye geçici olarak konmuştur. Bilinçli Türk Milletinin ilkokula giden çocuğundan, evinde oturan yaşlısına kadar herkes bunu bilmekte ve bu senaryoya acı acı gülmektedir. Kaç defa söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin bu oyunları bozmaya bilgisi, kudreti ve kuvveti vardır. Başta İsrail olmak üzere Ortadoğu’da kaos senaryosu yazmaya kalkanlar bilmelidir ki ve bilecektir ki Barzani kuklası bu işe hafif gelecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kırmızı çizgileri ile oynayan herkes günü ve zamanı geldiğinde dünyaca ünlü OSMANLI şamarını yiyecektir.

Biz bu şamarı vurmaktan bıktık, bunlar yemekten bıkmadı. Yine iş başa düştü. Yapacak bir şey yok, şimdi şamar zamanı”

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER