Türkmen "İlk günkü aşkla hedefimize ilerliyoruz"

Türkmen "İlk günkü aşkla hedefimize ilerliyoruz"

Türkmen "İlk günkü aşkla hedefimize ilerliyoruz"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, 3 Kasım 2002 seçimlerinin 16. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak, İlk günkü aşkla ve 2002 ruhu ile 2023 hedeflerine azimle ilerlediklerini söyledi.. 
Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, açıklamasında şunları kaydetti:
“3 Kasım 2002’nin üzerinden bugün itibariyle tam 16 yıl geçti, bu süre zarfında milletimizle omuz omuza her alanda çok büyük mücadeleler verdik ve 16 yıl önceki heyecanımızdan en ufak bir eksiklik olmadan, ilk günkü aşkla, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılı için önümüze koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlara ilerliyoruz.
Geldiğimiz noktada Türkiye 863 milyar dolara ulaşan milli geliriyle dünyanın 17, Avrupa’nın 6’ncı büyük ekonomisi konumundadır. 2002 yılında 3 bin dolar civarındaki kişi başı milli gelirimiz, bugün 11 bin dolara yaklaşmıştır. Hedefimiz ülkemizi üst gelir grubu ülkeleri arasına sokmaktır, bunu başaracağımızdan da en ufak kuşkumuz yoktur.
Türkiye ekonomisi için felaket senaryoları yazanlar, terör örgütlerini kullanarak huzurumuzu bozmaya çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye istikrarla büyüyecektir. Bugün 15 ilimiz 1 milyar doların üzerinde tek başına ihracat yapar seviyeye gelmiştir. İnanıyoruz ki bu illerimizin sayısı da, ihracat rakamlarımız da Türkiye düşmanlarını üzecek seviyede artacaktır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli vurguladığı ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ gibi ‘Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat’ şeklinde ortaya koyarak iş adamlarımıza duyurmuştur. O halde, ‘Durmak yok’ diyeceğiz ve üretime, ihracata, büyümeye devam edeceğiz. Hep birlikte bu güzel ülkeyi hak ettiği yere taşıyacağız. 
Partimizin kurucu il başkanı ve 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti’nin ilk milletvekillerinden olmanın verdiği gurur ve şevkle, hem ülkemiz, hem de ilimiz için tek vücut olarak çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarının 16. Yılının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diler, gerek milletvekili olarak, gerekse de teşkilat mensubu olarak görev yapmış, hayatını kaybetmiş tüm dava arkadaşlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet dilerim. 
Diğer taraftan, Aday adaylık başvuru sürecinin 5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlayacak olan 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Allah yolumuzu açık etsin.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER