Türkmen Ramazan Bayramını kutladı

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Ramazan Bayramını kutladı

Türkmen Ramazan Bayramını kutladı

Bayramların Kardeşliğe ve dostlukları vesile olması dileyen AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Ramazan Bayramını kutladı.
Bayramların dostluk ve sevgiyi pekiştiren anlamlı günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramının, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğinde bulunan Polat Türkmen, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. 
Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir. Milletimiz her ramazanda olduğu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir. 
Bir yandan çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatırken diğer taraftan da dünyanın değişik yerlerinde sıkıntı içerisinde bulunan insanlarının yardımına koşmuştur. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. 
Bu anlamlı bayramın Zonguldak halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ramazan bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER