TURPCU'DAN CHP'LİLERE AĞIR ELEŞTİRİ...

TURPCU’DAN CHP’LİLERE AĞIR ELEŞTİRİ...

TURPCU'DAN CHP'LİLERE AĞIR ELEŞTİRİ...

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresi sürerken, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu da konuşmasında, CHP’li belediyeler ve ilçe yönetimlerini ağır sözlerle eleştirdi.
Hastane konusunda da yalnız bırakıldığını ifade eden Şerafettin Turpcu konuşmasında şöyle dedi; Çaycumada 4 belediyemiz var. Genel merkezden iki başkan yardımcısı ile toplantı yaptık. Kantarcı toplantıda bize, Kedi olalı bir fare tuttunuz dedi. O toplantı başarıya ulaşamadı. Çaycuma’da referandum başlangıç toplantısı yapıyoruz. Ancak birlikte olamadık. Orada 3,5-4 ekip ancak kurabildik. Referandum işleri Zonguldak Merkezde farklı olmadı. İki belediyemizden de destek görmedik.
Mevcut merkez ilçeyi ve belediyeyi eleştireceğiz. Mesela gençler yok diyorlar.
Belediye Gençlere neden iş vermedi?
Beni zıvanadan çıkaran 2-3 olay var.
1. Olay anlattığım referandumda yalnız bırakılmamız.
2. Olay ise 15 Temmuzda sahte demokrasi mitinglerine Ebru Uzunun katılmasıdır.
3. Olay ise Zonguldaka yapılacak olan Protokol Cami işidir.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir cami ile ilgili toplantıya katılmadı ve o proje bir oy farkla geçti. Yine Merkez ilçe örtümüz Belediye Meclisinde bir imar planı kabul edilmeyince merkez ilçe yönetimi anında kabul etmeyenler disiplin soruşturması açtı. Ayrıca hastane işinde hem il hem de ilçe örgütüne kırgınım.
Kamu karşısında beni yalnız bıraktılar. Bu baskılara göğüs germediler. 25-30 senedir Zonguldak Belediyesi bizde. Bir kongre merkezimizi bile yapmadılar. Belediye Meclis üyelerini sen belirledin de ne oldu Halil Furat?

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER