Üç seçime de hazırız

Üç seçime de hazırız

Üç seçime de hazırız

İYİ Parti Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen beraberindeki İYİ Parti Tarım Komisyonu Üyesi Hakkı Özdek ile birlikte İYİ Parti Zonguldak il başkanlığını ziyaret etti. Erkmen ve Özdek’i Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar karşıladı.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (eski) Başkanı ve eski Bakanlardan Köksal Toptan’ın “Ağabey” isimli kitabın tanıtım ve imza günü etkinliğinden sonra gerçekleşen ziyaret sırasında İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar; Yavuz Erkmen ve Hakkı Özdek’e parti çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Bayraktar, “Çok kısa zaman dilimi içerisinde kendi öz kaynaklarımızla Zonguldak’ın şehir merkezinde iyilerin evini bugünkü konumuna getirdik. İYİ Parti olarak, Zonguldak’ın tüm ilçelerinde örgütlenip il ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. İYİ Parti Zonguldak il ve ilçe teşkilatları olarak 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime de hazırız” dedi.

 ERKMEN VE ÖZDEK TEŞEKKÜR ETTİ 

Ziyaret sonrası kısa açıklama yapan İYİ Parti Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen ve Tarım Komisyonu Üyesi Hakkı Özdek, İYİ Parti Zonguldak il binasını çok beğendiklerin belirterek il Başkanı Ragıp Bayraktar’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

 Öte yandan ziyarette;  İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Kilimli İlçe Başkanı Alim Emre Demiroğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER