UÇAR KİME MESAJ VERDİ?

“Siz kalemlerinizi çamur atmak için kullanırsanız o kalemlerinizi kırarlar!”

UÇAR KİME MESAJ VERDİ?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde öyle bir laf etti ki: “Siz kalemlerinizi çamur atmak için kullanırsanız o kalemlerinizi kırarlar!” Şimdi kamuoyu merak ediyor: “Uçar bu mesajı kime gönderdi?” Gazeteciler de şöyle soruyor: “Peki sen bu çamur atma işini meslek edinenlere sahip çıkıyormusun?”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, partisinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basına verdiği ve Milletvekili Polat Türkmen, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arman’ın da katıldığı kahvaltıda sarfettiği sözler ile gündeme geldi.
Hamdi Uçar gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Siz kalemlerinizi çamur atmak için kullanırsanız o kalemlerinizi kırarlar” dedi.
Uçar’ın bu sözleri kamuoyunda ve basın camiasında oldukça dikkat çekti!
Bilindiği gibi Zonguldak’ta siyasetçi, iş insanları ve bürokratlara sürekli olarak çamur atan ve bu işi iftiralara kadar götüren tek bir gazeteci var!
Şimdi Hamdi Uçar’a biz de şu soruları soruyoruz:
Çamur atmayı, şantajı ve iftirayı meslek haline getiren gazetecilere siz gerek İl Başkanlığı döneminizde ve gerekse milletvekilliği döneminizde sahip çıktınız mı?
Bu gazetecilere ve yakınlarına kamudan ihaleler verdirip partili belediyelerinizi de abone olmaya zorladınız mı?
Şantaj ve tehdidi meslek haline getirip insanların yatak odalarını bile yazan kalemlere halen sahip çıkmaya devam ediyormusunuz?
Hatırlarsanız CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş bir gazeteci için çıkıp, “Benden para alabilmek için santaj yapıyor. Beş kuruş vermeyeceğim” diyerek dava açtığı gazetecilere sahip çıktınız mı?
Sayın Uçar; Bu sözlerinizi üzerine alınan gazeteci yok! Bu sözlerinizin Zonguldak’taki muhatabı belli!
Ünal Demirtaş’ı örnek alın ve çıkıp mertçe bu sözünüzün muhatabını da açıklayın!
Siz açıklamasanız da Zonguldak tüm gerçeği biliyor ama, açıklayın ki bu iftiracı, şantajcı ve sizin deyiminizle çamurcu kalemlere sahip çıkmadığınızı gösterin…

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2020, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
bakkal
bakkal - 4 yıl Önce

SEN KIM SIN KALEM KIRACAN HAYIRIDIR.BEYCUMALIII

Kemal Can
Kemal Can - 4 yıl Önce

Ben konuya farklı açıdan bakayım. Hamdi Uçar'ın kendini aklamaktan çok iddia sahibi gazetecileri tehdit ettiği salonda, sanırım gazetecileri temsil eden derneklerin sözde başkanları var. Peki bu dangalakları meslektaşlarına yapılan tehdit hiç ilgilendirmiyor mu? Halen bir açıklama yapmış değiller..

SIRADAKİ HABER