‘Üçünü üst üste koyarız’

‘Üçünü üst üste koyarız’

‘Üçünü üst üste koyarız’

Şoförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak’ta ki trafik sorunu ile iliği açıklamalarda bulunan Başkan Bahar, çözüm önerileri ile ilgili önerilerde bulundu.

Öte yandan odaya kayyum atanı atanmayacağı ile ilgile de fikirlerini açıklayan Başkan Bahar, yargının vereceği karara saygı duyacağını söyledi.

‘OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLMELİDİR’

Zonguldak’ta otopark sorununun çözülmesi gerektiğini söyleyen Başkan Bahar: “Biz toplantılarda konu ile ilgili görüşlerimizi söylüyoruz. Zonguldak’ta otopark sorunu çözülmelidir. Özel marketlerinde otoparkı yok. Ama market ruhsatı veriliyor. İnsanlar araç park etmek zorunda, yollara park ediyorlar. Belediyenin bu sorunu çözmesi gerekiyor. Otopark sorunu çözüldüğü takdirde trafik sorunu da çözülecek. İkinci Makas’ta ki tünelinde bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Şehir içi lauvar alanı da çok önemlidir. Gazipaşa trafiğe kapatılırsa, otopark sorunu çözülürse trafik rahatlayabilir. Bu şehri yönetenlerin fikirlerine saygı duyarız” dedi. 

‘ALTERNATİF YOLLAR YAPILIRSA TRAFİK RAHAT OLUR’

Zonguldak’ın alternatif yollara ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Bahar: “Miting günlerinde insanlar araçları le çarşıya inmiyor, trafik rahatlıyor. Esnafla da görüşmek gerekiyor. Alternatif yollar yapılırsa trafik rahat olur.”

‘SEN NEREYİ TEMSİL EDİYORSUN’

Odaya kayyum atanıp atanmayacağı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Bahar: “Konu mahkemelik, kararını verecektir. Herkesin gözü önünde seçim yapıldı. Herkes ne yapıldığını gördü. Mazbatayı veren de hakimdir. Biz yargının vereceği karara saygı duymak zorundayız. Şikayet eden vatandaş esnaf değildir, üzerine kayıtlı bir ticari araç yok. Kimdir, ne iş yapıyor? Yenilgiyi hazmedemeyen isimler bir araya gelip, esnafın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Biz bu odayı nasıl devraldık herkes biliyor. üçü de bir araya gelse üçünü de üst üste koyarız. Seçimde karşı karşıya gelenler bu oda için hangi menfaatle bir araya geldiler. Demek ki oda üzerinde başka emelleri var. Daha önce birlikte çalıştılar, aldıkları ceza vardı. Demek ki az geldi!”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER