Ülkemizin aydınlık geleceğine yapılmış bir yatırımdır.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı;

Ülkemizin aydınlık geleceğine yapılmış bir yatırımdır.

Çaturoğlu mesajında şu ifadeler yer verdi; “Öğretmenlerimiz yediden yetmişe her bireyin temelinde emeği olan, geçmişin öğreticisi, geleceğimizin kurucusu dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir. Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, bu vesileyle meslek andı içmiş yeni, eski bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bu mesleğe ömrünü adamış vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum.

Her birey hayat boyu öğrenir. Yeni değerler üretebilmek, faydalı insanlar olabilmek için hayat boyu devam eden iyi bir eğitime ihtiyaç vardır. Milli, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmek, çağımızın gereği olarak kalkınmanın temelinde yer alan eğitimli işgücüne sahip, çağdaş, güçlü, bir Türkiye olmak bizlerin de en büyük hedefidir. Bu hedef doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak başta öğretmenlerimiz olmak üzere her birimize çok önemli görevler düşmektedir. Unutmamalıyız ki eğitim alanında atılan her ileri adım, ülkemizin aydınlık geleceğine yapılmış bir yatırımdır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçerek; çocuklarımızı çağdaş bilgi ve teknoloji donanımlı yetiştirerek geleceğe hazırlama sorumluluğunu üstlenen, geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutluyor, öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER