Ülkücüler gereğini yapmıştır!

Ülkücüler gereğini yapmıştır!

Ülkücüler gereğini yapmıştır!

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Meclisi üyesi ve İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, seçim sürecinden kadın kolları ile birlikte özverili şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ancak sonuca ulaşamadıklarını belirtti. Başkan Yalçıner ayrıca Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiklerinin vurguladı.
“BAŞARAMADIK”
Seçim sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP’li Yalçıner, “24 Haziran 2018 Cumhur ittifakı genel seçimleri sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarımızın kıymetli Asenaları ile birlikte büyük bir özveri içerisinde planlı programlı güzel bir seçim süreci geçirdik. Teşkilatçılığı bilen ekip ruhu ile hareket ederek, ben değil biz odaklı çalışan çok değerli dava arkadaşlarıma öncelikle bu gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Amacımız bir, davamız bir kendi içimizden, özümüzden yetişmiş eski il başkanımız olan Hamdi Ayan beyi Ankara'ya gönderebilmek adına gerçekten inanarak bir mücadele örneği verdik. Ancak olmadı. Hepimiz çok üzüldük tabii ki. Fakat bu her şeyin sonu değil. İlerleyen süreçte yaşayacağımız seçimler için almış olduğumuz bu oylarımızın da üzerine katarak mücadelemize devam edeceğiz. Asla vazgeçmek yok! Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ülkücüler, Ülkülerinin gereğini yaparak kilit parti olmamızı sağlamışlardır. Yaşadığımız seçim sürecinin hemen sonrası il ve ilçe teşkilatlarımızın kadın kolları atamalarımız da genel merkez tarafından yapılarak bizlere gönderilmiştir. Tüm Kadın Kolları başkanlarımızı ve yönetimlerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki süreçte hep birlikte uyum içerisinde güzel, başarılı çalışmalar yapmayı Allah nasip etsin” dedi.
“BİLGE LİDERİ ZİYARET ETTİK”
Ankara’da MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Yalçıner, “10 Temmuz Salı günü gerçekleştirmiş olduğum Ankara Genel Merkez ziyaretimde bizlerden yani il ve ilçe kadın kollarımızın başkanlarından istenen seçim çalışmaları faaliyet raporlarını Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Genel Başkan Başdanışmanımız MYK üyemiz ve Milletvekilimiz bizlerin gurur kaynağı yolbaşçımız Sayın Nevin Taşlıçay 'a iletilmek üzere teslim ettim. Ayrıca Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e de nezaket ziyaretinde bulunarak Hayırlı olsun dileklerimizi şahsım ve tüm arkadaşlarım adına ileterek Hayır dualarını ve arkadaşlarıma göndermiş olduğu Selamlarını da alarak geriye döndüm. İlerleyen günlerde kadın kollarımızın da istekleri doğrultusunda tüm teşkilatlarımız ile birlikte tekrar bir Ankara ziyareti gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 12:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asena
Asena - 6 yıl Önce

Gide gele Ankarayı su yolu ettin her taraftan yağ akıyor. Bu işler git gel ile değil çok çalışmakla olur. Birde ben değil de biz demeyi dilinle değilde gönlünde gerçekten hissederek soyleyebildigin zaman olur. İnsan biriktirmek gerekir kalp kırmadan hor görmeden. Yenisini bulunca eskisini bi kenara atarsanız aynı akıbeti yaşarsınız

SIRADAKİ HABER