Ülkücüler Kavaltıda Buluştu

Ülkücüler Kavaltıda Buluştu

Ülkücüler Kavaltıda Buluştu

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığına Bağlı Bülent Ecevit Üniversitesi Birimi kahvaltı organize etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Başkanı Sertaç Açıkgöz öncülüğünde Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığından düzenlenen kahvaltıya MHP il Başkanı Hamdi Ayan, Türkiye Kamu-Sen il Başkanı Kadir Bacıoğlu, Ülkü ocakları Zonguldak İl Başkanı Recep Yavuz ile birçok üniversiteli ve liseli öğrencileri katıldı.

Ülkü ocakları Zonguldak il Başkanı Recep Yavuz, “Bildiğiniz üzere Ülkü Ocakları bir gençlik kuruluşu, bir gençlik hareketidir. Burada da, Türklük onur ve gururu, İslam ahlak ve şuuruyla yetişen gençleri getirmek amacımızdır. Bu doğrultuda bu programı düzenleyerek üniversite başkanımız nezdinde, üniversitedeki arkadaşlarımızla tanışma programımızı bundan sonraki yapacağımız çalışmalar adına bir temenni olması düşüncesiyle gerçekleştirdik. Ülkü ocakları birliğin, beraberliğin, dostluğun kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı yerlerdir. Bu bağlamda Sayın Genel başkanımız Olcay Kılavuz beyefendi ve liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin bize geçen haftaki ziyaretimizde selamları var sizlere.

 Onların da bize tavsiyesi, talimatları şu yöndedir. Üniversiteler bilimin, üniversiteler Türkiye’nin geleceğinin oluşturulduğu yerlerdir. Buradaki bütün arkadaşlarımızın bu doğrultuda üniversitelerin aslolan amaçlarına hizmet edecek şekilde çalışmalar yapılması doğrultusunda olmuştur. Bizler de ç alışmalarımıza bu doğrultuda yön vereceğiz ve bundan sonraki süreçte üniversitedeki o bilim yuvası mantalitesini gerçekleştireceğiz, derslerimizde başarılı, toplum tarafından kabul edilen bir gençlik ve bunun yanında gençliğin maalesef sürüklenmeye çalışıldığı bataklığa bulaşmayan bir nesil yetiştirmek,  gerek kitap okuyan, gerek uyuşturucudan, bağımlılık yapıcı maddelerden uzak duran, bilimle uğraşan bir gençlik oluşturmak hedefimiz bu doğrultuda” dedi.

MHP il Başkanı Hamdi Ayan ise yaptığı konuşmada, “Tabii ki ülkü ocaklı olmak bir şereftir, aynı zamanda da çok zordur. Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü hareket 48 yıldır çıkmış olduğu bu kutsal yolda hep ayaklarına bir pranga takılmaya çalışılmış, hep fitne fesat üzerinde oyunlar oynanmış ama bugünlere gelmesini başarmış bir harekettir. Bundan dolayı kurucu genel başkanımız, rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş beye böyle bir davayı kurduğundan, bizlere yol gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. 20 yıla yakın bir zamandır da Türkiye üzerinden oynanan bütün oyunları bertaraf eden ve milliyetçi, ülkücü hareketi buralara taşıyan Sayın genel başkanımıza da buradan teşekkür ediyoruz.

Türkiye’de bir beka sorunu yaşanmaktadır. Türkiye içten ve dıştan ciddi manada kuşatılmaya çalışıldığı bir dönemde Sayın genel başkanımızın almış olduğu inisiyatif doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu 2023 vizyonu Milliyetçi Türkiye, Milliyetçi ülkücü hareketin ve Türkiye’nin lider ülke olma idealine doğru genel başkanımız her ne kadar muhalefette de kalsak Türkiye’yi yürütmeye ve yoluna devam ettirmeye çalışmaya gayret etmeye ve bunu sağlamaya devam etmektedir.” diye konuştu.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Başkanı Kadir Bacıoğlu da, kahvaltıyı düzenleyen Ülkü ocakları Zonguldak il başkanlığına teşekkür ederek, “Böylesine güzel, sıcak ve samimi bir ortamda bizleri ağırladığı için başta ülkü ocakları Zonguldak il başkanımız Sayın Recep Yavuz olmak üzere tüm emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Elinde Kur’an, hedefi Turan olan siz gençleri saygı ile selamlıyorum yolunuz, bahtınız açık olsun” diyerek teşekkür etti.

Programın ardından yapılan Ülkücü Yemininin ardından, Üniversite ve lise öğrencileri birlikte saz eşliğinde türküler söyleyerek muhabbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER