Ultras Elmas Kömürsporla bayramlaştı

Ultras Elmas Kömürsporla bayramlaştı

Ultras Elmas Kömürsporla bayramlaştı

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleşen idman sırasında Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar takımı ziyaret ederek, başarılar dilediler. Taraftarlar futbolculardan Fatih Karagümrük maçı için galibiyet sözü aldılar.

TATLI İKRAMINDA BULUNDULAR

Zonguldak Kömürspor’un her maçında tribünleri dolduran ve 90 dakika boyuna destekleyen taraftarlar, bu kez de idmanda boy gösterdiler. Ultras Elmas taraftar grubu liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı ve Bora Amasralı öncülüğünde bir araya gelen kırmızı lacivertli taraftarlar, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleşen idmanda takımı ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundular.

TRİBÜNÜ TEST ETTİLER

Futbolculara ve teknik ekibe moral veren taraftarlar, daha sonra yeni yapılan kapalı tribünle çıkarak, tezahürat yaptılar. Taraftarlar bu sayede tribünleri test etmiş oldular.

TARAFTAR ÖZLEDİ

Zonguldak Kömürspor’un ünlü taraftarı, 1 yıl arada sonra Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda takımı ile bir araya gelecek olmanın sevincini yaşıyor. Tribün yapım çalışmaları ve stadın maçların oynanmasına uygun olmaması nedeniyle Zonguldakspor’un müsabakaları geçtiğimiz sezon Devrek İlçe Stadı’nda oynanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER