Ulupınar, Demirtaş yüzünden meclis üyesine saldırdı.

Ulupınar, Demirtaş yüzünden meclis üyesine saldırdı.

Ulupınar, Demirtaş yüzünden meclis üyesine saldırdı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, bugün Ak Parti İktidar kulisinde Gökçebey İl Genel Meclisi Üyesi Rahmi Albuz’a saldırdığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Gökçebey İl Genel Meclisi Üyesi Rahmi Albuz ile Özcan Ulupınar kuliste oturdukları sırada, Albuz’un sohbet esnasında Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı kastederek, “Demirtaş’ı görevden aldıramadık. Aldıramayacak mıyız?” şeklinde soru sordu.
Ulupınar’ın; “Uğraştık ama aldıramadık ne yapalım?” cevabı, Albuz’a yeterli gelmedi ve Demirtaş’ın görevden alınmaması yönünde ısrarcı sorularını sürdürünce bir anda ortam gerildi.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Ulupınar’ın aniden Albuz’un üzerine doğru hamle yaparak tartakladığı ve araya orada bulunan Milletvekillerinin ve partililerin girerek olayın yatıştırıldığı öğrenildi.
Bilindiği üzere daha önce de birkaç defa agresif tavırlar sergileyen Ulupınar’ın Çaydeğirmeni Belediye Başkanını Ramazan ayında yumrukladığı, TBMM’de de yine yumruklaştığı bilinmekte. Ulupınar’ın bu tavırları parti tabanında tepki görürken, Ak Partili seçmen tarafından oy kaybı yaşandığı vurgulanıyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 18:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bezdirme bizi
Bezdirme bizi - 6 yıl Önce

Bütün & büyük şehir adayı da olamazsa artık bu agresif tavırlarını şirketlerindeki elemanlara sergiler bundan böyle artık el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış her zaman da ayıracak Bolu vekili gibi az da cüsse liyi bulamaz haaa dikkat etsin! Gerçi gitsin devreğe ady olsun en azından daha az rezillik çıkar ortaya

SIRADAKİ HABER