Ulupınar'dan Yarıyıl Mesajı

Ulupınar'dan Yarıyıl Mesajı

Ulupınar'dan Yarıyıl Mesajı

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 2017-2018 eğitim öğretim yılının 1. Dönem karne tatili ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Ulupınar mesajında;
“Başarılı bir dönemi geride bırakarak 2017-2018 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz karnelerini alıyor. Bu vesile ile öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.
Bazı öğrenciler karnelerini alırken teşekkür, takdir belgesi alacak bazıları da alamayacak.
Önemli olan veliler olarak evlatlarımızın karneleri ne olursa olsun her zaman onları takdir etmeli, sevgi göstermeliyiz. Başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da bir o kadar sahip çıkmalı eksikliklerini tamamlamaları için fırsat vermeliyiz.  
Görevlerini özveri ve bin bir fedakarlıkla gerçekleştiren öğretmenlerimiz de eğitim öğretim içerisinde geleceğin inşasında,  çok büyük sorumluluk üstleniyorlar. Sadece gönülden yapılabilecek bu mesleği icra ettikleri için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve çalışmalarının ödülü karnelerini alan öğrencilerimize sağlıklı, güzel ve başarılı bir tatil geçirmelerini diler, ikinci yarıyıla hazır ve dinlenmiş olarak gelmelerini temenni eder, saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER