ÜNAL DEMİRTAŞ'TAN BAYRAM MESAJI

Demirtaş'tan "Birlik,beraberlik"vurgusu...

ÜNAL DEMİRTAŞ'TAN BAYRAM MESAJI

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan CHP’li Demirtaş, “Ülkemizdeki sorunların çözümü için bayramlarda hakim olan kardeşlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamalıyız” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti:

“Bayramlar birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin hakim olduğu özel günlerdir. Böyle günlerde gösterilen hoşgörünün, sevgi ve saygının her türlü sorunun çözümünde önemli bir adım olduğu şüphesizdir. Ortak manevi değerler etrafında birleştiğimiz bugünler, ülkemizin geleceği ve sorunların çözümü için ayrıştıran değil birleştiren, kutuplaştıran değil ortak noktada buluşturan bir anlayışın hayata geçirilmesi için bir fırsattır. Ancak bu sayede 82 milyon vatandaşımızın mutlu olmasını, huzur ve refah içinde yaşamasını sağlayabiliriz.

Çünkü bugün ülkemizde işsizlik, yoksulluk ve geçim sıkıntısı yaşayan milyonlarca vatandaşımız vardır. Açlık sınırının altında yaşamaya çalışan milyonlarca kişinin sorunu hepimizin sorunu olmalıdır. Bu vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp, her bir vatandaşımızın, bayramları bayram gibi kutlamasını sağlayabildiğimiz gün, toplumsal adalet ve eşitliği de tesis etmiş olacağız. Bunun yolu da, bayramlarda hakim olan kardeşlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamaktan geçmektedir. Bu sayede toplumsal bağlarımız güçlenecek, birlik ve dayanışmamız artacaktır. Bu duygularla, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmeyi diler, her şeyin çok güzel olacağı bir Türkiye ümidiyle tüm bütün halkımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyorum.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER