Üniversite öğrencileri kan bağışladı

Üniversite öğrencileri kan bağışladı

Üniversite öğrencileri kan bağışladı

Üniversite öğrencileri kan bağışladı.Kampanya kapsamında doktora tezi araştırması için ilk kez Kan veren üniversite öğrenciler sanal gerçeklik gözlüğü ile kan bağışında bulundular. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Kilimli ilçesinde bulunan Zonguldak Meslek Yüksek Okulu'nda (ZMYO) Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.Düzenlenen kan bağışı kampanyasına üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi ve çok sayıda üniversite öğrencisi kan bağış yaparak destek oldu.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTIYAÇTIR

Kızılay Kan Merkezi Doktoru Mehmet Günaydın yaptığı açıklamada, "Kilimli Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci arkadaşlarla birlikte kan bağış kampanyası düzenliyoruz. Sene de iki sefer olmak üzere Ekim ve Mart aylarında Üniversitenin tüm birimlerinde tüm fakültelerinde kan bağış kampanyası düzenlemekteyiz. Kilimli ilçemizde ki meslek yüksek okulunda hedefimiz ortalama 100 ünite kan bağışını alabilmek. Şimdiden emeği geçen tüm idarecilere öğrenci arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Buradaki genç arkadaşlarımız tüm topluma örnek olmasını diliyoruz" dedi .

SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE KAN BAĞIŞLADILAR

Kan bağış kampanyasında ilk kez Kan veren üniversite öğrencilerine doktora tezi araştırması kapsamında sanal gerçeklik gözlüğü ile kan bağışladılar.Sanal gerçeklik gözlüğü ile kan bağışı da bulunan üniversite öğrencisi Ferdi Kara çok farklı ve güzel olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER