Vali Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Vali Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak gazetecilerin gününü kutladı. Vali Erdoğan Bektaş mesajında; Gazetecilerimiz; demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olarak, toplumsal hayatın gelişmesi ve güçlenmesine katkı vererek, sorunları gündeme taşıyarak, toplumun haber alma özgürlüğü adına doğru bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun bilgilenmesi, bilinçlenmesi ve kamuoyu oluşturulmasında önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Tüm bunların yanında gazetecilerimiz yaşadıkları şehrin sosyal, kültürel, ekonomik ve benzeri pek çok alanda da gelişimine görevleri dolayısıyla katkıda bulunmaktadırlar.

Doğru, tarafsız, ilkeli, objektif habercilik anlayışı başta olmak üzere, halkımızın bilinçlenmesi, düşünce ve ifade özgürlüğünün gelişmesi, temel hak ve özgürlüklerin yeterince kullanılması, özel hayata gereken özenin gösterilmesi, dürüst, gerçekler doğrultusunda yansız bilgi sunulması gibi evrensel meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini büyük bir sorumluluk ve özveri anlayışıyla yerine getiren güçlü bir basın toplumsal hayatımızda da yaşamsal bir öneme sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle toplumun vicdanı, gözü, kulağı, sesi olan, görevini büyük bir emek sarf ederek, mesleğin getirdiği tarafsız, doğru, güvenilir habercilik anlayışıyla sürdüren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu günler; işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER