Vali Bektaş, Atatürk'ü andı

Vali Bektaş, Atatürk'ü andı

Vali Bektaş, Atatürk'ü andı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, Atatürk’ten ‘büyük bir komutan ve devlet adamı’ olarak söz eden Vali Bektaş, şunları kaydetti:
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde milletçe sevgi ve saygıyla anıyoruz.
ATATÜRK; işgal altında kalmış yurdumuzda her türlü imkânsızlık ve yokluğa rağmen kahraman milletimizle birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak aziz milletimizin kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren, bizlere büyük bir devlet ve cumhuriyet armağan eden, yaşadığı çağa damgasını vuran, büyük bir komutan ve devlet adamıdır.
Büyük ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında bizlere düşen görev, büyük fedakârlıklarla kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini çok çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde korumak, kollamak ve yükseltmek, hatırası, eserleri ve ideallerine sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamı, fikirleri ve tarihe mal olmuş başarılarıyla tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, yakın silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi  saygı  ve şükranla anıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER