Vali Bektaş ve eşi Aynur Abla'ya misafir oldu

Vali Bektaş ve eşi Aynur Abla'ya misafir oldu

Vali Bektaş ve eşi Aynur Abla'ya misafir oldu

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, Kaybolmaya ve unutulmaya başlayan Çaycuma Manda Yoğurdu ve yöresel ürünlerinin yeniden üretimde ve dolaşımda olmasını sağlayan Aynur Çakar ve Zonguldak ili Manda  Yetiştiricileri Birliği kurucu başkanı Şenol Çakar'ı işyerinde ziyaret ettiler.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Eşi Esma Bektaş üretilen ürünler ile tek tek bilgi aldılar, üretim ve pazarlama aşamasındaki çalışmalar hakkında ki durumları sordular.                           

Türkiye'nin değişik yerlerindeki yöresel ürünler ile bölgedeki üretilen ürünler hakkında kıyaslama yapan, Esma Bektaş ile Vali Erdoğan Bektaş bunlar hakkında çeşitli görüşlerini paylaştılar. Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında başarılar dileyerek "Yapmak istediğiniz projelerinize bakalım, gerekli desteği de oluruz “dedi.

Aynur Çakar ve Şenol Çakar, Vali  Erdoğan Bektaş ve Eşi Esma Bektaş’a ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederek “Zonguldak ilinde üretilmeye çalışan ekonomik kültürel sosyal alanlarda etken olan konuları bizzat yerinde ve  sahada görerek incelemeleri bizler için büyük  mutluluk. Böylelikle yapılacak olan çalışmaları kendilerine daha rahat ulaştırabiliyoruz Allah Razı Olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER