Vali Çınar bilgi aldı

Vali Çınar bilgi aldı

Vali Çınar bilgi aldı

Zonguldakta 69 ambarları mevkisinde yapımı devam eden kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet binalarının alt yapı çalışmaları görüşüldü.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınarın başkanlığında yapılan toplantıda Çınartepe Mahallesinde 69 ambarları mevkisinde yapılacak olan kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaların ihtiyaç duyulan alt yapı çalışmalarını gerçekleştirecek kurumların temsilcileri ile yapılacak iş ve işlemlerin koordinasyonu görüşüldü. Toplantıya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile idari ve teknik ekibi, DSİ 232.Şube Müdürlüğü, yetkililerin yanı sıra il müdürleri katıldı.

Ayrıca  Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Esnaf Odaları ve Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanları, özel ve kamu sektörü temsilcileri, KOSGEB ve çok sayıda daire müdürü toplantıda hazır bulundu.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya katılan özel ve kamu sektör temsilcileri hazırladıkları raporları Vali Çınar’a sudular.

Toplantıda, ilimizin ekonomik durumu masaya yatırıldı, ekonomi ile ilgili çeşitli karalar alındı, istihdamın arttırılması ile iş dünyasını sorunların aşılması konularında katılımcılar görüşlerini açıkladılar.

Toplantı sonucu hakkında Valilik tarafından daha sonra açıklama yapılacağı öğrenildi.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER