Vali Çınar, Çaydeğirmeni'ni denetledi!

Vali Çınar, Çaydeğirmeni'ni denetledi!

Vali Çınar, Çaydeğirmeni'ni denetledi!

Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı ve ilgili daire Müdürleri ile birlikte Çaydeğirmeni Beldesini ziyaret eden Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, atıl vaziyette olan okul arazileri başta olmak üzere Sağlık kuruluşları, Kolluk kuvvetleri kurumlarını ziyaret ederek Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’ten brifing aldı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Beldede artan nüfus oranı karşısında Orta Öğretim Kurumlarına ihtiyaç duyduklarını söylemesi üzerine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar okul ihtiyacının 2019 yılı yatırım programına alınarak sorunun çözülmesi talimatını verdi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın beldenin tüm sorun ve sıkıntılarına gösterdiği duyarlılık karşısında teşekkür eden Belediye Başkanı Gebeş, “Belediye olarak beldemizdeki tüm sorunları Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile çözüyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Çınar’ın beldemize gelerek neredeyse tüm gününü ayırarak tüm kurumlarımızı ve zaman içinde oluşan sorunlarımızı dinleyerek çözüm üretmesi özellikle de artan nüfusa bağlı olarak Orta Öğretim okulumuzun olmaması nedeniyle insanlarımız göç etmek durumunda kalıyordu. Bu sorumuzu Sayın Valimiz ile paylaştık. Valimiz 2019 yılı yatırım programına alınması talimatını vererek Beldemizin önünün açılmasına katkı sundu. Kentimize geldiği ilk günden bu yana sorunlarımıza karşı duyarlılığı ve hızlı bir şekilde çözüm üretmesi Zonguldak için büyük bir şans. Sayın Valimize halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER