Vali Çınar kadınları kutladı

Vali Çınar kadınları kutladı

Vali Çınar kadınları kutladı

Zonnguldak Valisi Ahmet Çınar 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Çınar mesajında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Türk aile yapısında ve hayatımızın her alanında yüzyıllardır süregelen bir değerle sonsuz sevgisi özverisi ve fedakarlığı ile en kıymetli yerde tuttuğumuz kadınlarımızın günüdür. 
Sadece ev hayatında değil iş hayatında ve sosyal hayatta da kendini ispat etmiş olan kadınlarımız Cumhuriyetimizin kuruluşunda da önemli misyon üstlenmiştir.

 Bağımsızlığa giden yolda cephede ve cephe gerisinde destansı bir mücadele vererek erkekler ile beraber omuz omuza etkin görevler almış olan kadınlarımızın yaşamları süresince sergiledikleri temeli özveri, sorumluluk ve fedakarlığa dayalı yaşam tarzı, halkımızın her zaman beğeni ve takdirini kazanmıştır.

 Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız; huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. 
Bu duygu ve düşüncelerle Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayağı altındadır”  hadisi şerifine mazhar olan, Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın hak ettiği değerin, yılın bir günü ile sınırlandırmadan tamamında hissettirildiği, kadına yönelik her türlü ayrımcılığın ve kadına şiddetin son bulduğu, kadınların hayatın her alanında ve yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği, daha mutlu ve güzel bir dünya ya ulaşmak temennisiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER