Vali Çınar Karar Verdi

Vali Çınar Karar Verdi

Vali Çınar Karar Verdi

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadında incelemelerde bulundu.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürsporun iç sahadaki maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapımı devam eden tribün inşaatında çalışmalar sürüyor.

Vali Çınar, beraberindeki heyetle birlikte statta incelemelerde bulundu.

Çınar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmaların gelecek yıl kasım ayına kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

İşin çok hızlı yürüdüğüne dikkati çeken Çınar, şöyle konuştu:

Bir aya kadar bu faslın bitmesini bekliyoruz. Müteahhidin böyle bir sözü var. Ama ondan başka da bir takım sorunlar var. Seyirci tribününün bir kısmı statik açıdan güvenilir mi, değil mi? diye bir teknik tartışma konusu var. Güvenilir değil raporu olursa tabii maçımızı Devrekte yapacağız. Eğer güvenilir raporu olursa burada yapacağız. Tabii önemli olan maçı burada yapmak. Seyircinin istediği, kendi evinde oynamak. Bugün ona bir karar vereceğiz. Elimizdeki imkanları maçın burada oynanması yönünde teknik bir sıkıntı olmaması şartıyla kullanacağız. Eskiden beri Zonguldak Kömürspor şehrimizin yüz akı. Bu senede inşallah şampiyonluğu hedefliyoruz. Bütün ekip bu şampiyonluğa doğru inşallah adım adım yürüyoruz.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER