Vali Çınar ve Emniyet Müdürü Turanlı'yı kutluyorum

Vali Çınar ve Emniyet Müdürü Turanlı’yı kutluyorum

Vali Çınar ve Emniyet Müdürü Turanlı'yı kutluyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, tersane ve Kapuz bölgesinde yapılan yıkımları değerlendirdi. Dik duruşlarından dolayı Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı kutladığına dikkat çeken Kıransoy, “Büyükşehirlerde hep gece kondu yıkımlarına şahit olduk. Zonguldak’ta ise lüks villa yıkımlarını gördük. İşte bu sebeple Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı kutluyoruz. Ancak biz bu yıkımları sermayeye karşı bir tepki olarak görmüyoruz. Kanunsuz ve hukuksuz yapıların bir çoğunda yıkım kararı olduğunu biliyoruz. Zonguldak’ı zengin sömürdü şeklinde kategorik bir ayrıma gitmek doğru değil. Biz olaya ilkesel bakıyoruz. Biz kıyı kenarı ihlal eden her kim olursa aynı işleme tabi tutulmasından yanayız” dedi.
“VALİ BEYİ KUTLUYORUM”
Yapılan yıkımları doğru bulduklarını ve bu sebeple Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı kutladıklarına dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Kıyı kenar çizgisini ihlal eden tüm yapıların ayrım gözetmeksizin yıkılmasından taraftarız. MHP olarak biz bu yıkımları destekliyoruz. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı bu duyarlılığından dolayı kutluyoruz. Bu bölgeler toplumun tamamının kullanım alanıdır. Toplum içinden bazı kesimeler bu alanları ferdi kullanım haline dönüştürürse diğer bireylere haksızlık olur. O açıdan biz yıkılmasını destekliyoruz. Büyükşehirlerde hep gece kondu yıkımlarına şahit olduk. Zonguldak’ta ise lüks villa yıkımlarını gördük. İşte bu sebeple Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı kutluyoruz. Ancak biz bu yıkımları sermayeye karşı bir tepki olarak görmüyoruz. Kanunsuz ve hukuksuz yapıların bir çoğunda yıkım kararı olduğunu biliyoruz. Zonguldak’ı zengin sömürdü şeklinde kategorik bir ayrıma gitmek doğru değil. Biz olaya ilkesel bakıyoruz. Biz kıyı kenarı ihlal eden her kim olursa aynı işleme tabi tutulmasından yanayız.
“AMACI DIŞINDA KULLANANLAR BERATARAF EDİLMELİ”
Geçimini balıkçılıktan sağlayanlara yer gösterilmesi gerektiğini ancak çekekleri başka amaçlar için kullananların ise bertaraf edilmesi gerektiğini belirten MHP’li Kıransoy, “Zonguldak’a böyle aykırı düşünen, düşündüğü hayata geçiren yöneticiler lazım. Nasıl ki Emniyet müdürümüz şehri bir anda ferahlatan bir karar aldıysa Vali beyde böyle bir uygulama yapmıştır. Bürokratlarımızın cesur harekete etmesi sevindiricidir. Geçimini balıktan sağlayanlara yer gösterilmeli. Amaç dışı kullanılan yerler ise bertaraf edilmelidir. Barınakla balıkçı olmayanlara kullandırılmamalı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER