VALİ TUTULMAZ'DAN MANOLYA PARK AÇIKLAMASI

VALİ TUTULMAZ'DAN MANOLYA PARK AÇIKLAMASI

Vali Tutulmaz, Manolya parkla ilgili açıklama yaptı

“Parka müşteri olarak gelenler kullanıyordu”

Vali Mustafa Tutulmaz; ilk defa Manolya Park ile  ilgili açıklamalarda bulundu. Parke taşları ile örülmüş, halka hitap etmeyen bir yerdi” dedi. 

Manolya parkla ilgili konuşulan rakamların doğru olmadığını söyleyen Vali Mustafa Tutulmaz; “ Adı manolya park olan ama park olmayan bir yer vardı. Tamamen parke taşları ile örülmüş, halka hitap etmeyen bir yerdi. Girişinde bariyer vardı. Sadece adı park olan, lokanta ve Cafe olan bir yer vardı. Sadece müşteri olarak gelenler parkı kullanabiliyordu. Daha yeşil, halka açılan yürüme yerleri olan güzel bir yere dönüştürdük. Eleştirilerin yerinde olmadığını da görüyoruz. Eğer şehir içinde bir yer yapacaksanız muhakkak bir yeri yıkmanız gerekiyor. Bunun daha güzelini yaptığımız için eskiden Manolya Park var deyip takılmamamız lazım. Manolya park söylendiği gibi maliyetleri olan bir park değildi. Piyasada söylenen rakamları söylemek istemiyorum. Neredeyse beşte birine yapıldı bu park. 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı BAKKA 1 milyon iki yüz bin TL verdiği para var.6 Milyon gibi bir rakamlar konuşuluyor ama değil. Keşke başlangıçta böyle bir şey yapılabilseydi ama şu yapılanı gördükten sonra ona da fazla üzülmemek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2021, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER