Vatan ve Millet Sevgisi...

Vatan ve Millet Sevgisi...

Vatan ve Millet Sevgisi...

Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen konferans davetliler tarafından büyük ilgi gördü.
Zonguldakın Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen ve Atatürk Kültür Merkezinde organize edilen Vatan ve Millet Sevgisi adlı konferans davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Payitaht Abdülhamit dizisi danışmanı, Diriliş, Karatay filmi yapımcısı ve yazarı Tarihçi Yazar Selman Kayabaşının konuşmacı olarak katıldığı programa Devrekli vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti.
Konuşmacı Kayabaşı gündüz öğrencilerle bir araya gelerek soru cevap şeklinde geçen söyleşisi akşam ise protokol ve diğer davetlilere hitap eden yazar, Öncelikle memleketim Devrekte bulunmaktan ve konferans vermekten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu organizasyonu tertip eden ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür bir etkinlikte memleketimin insanlarının yoğun ilgi göstermesine de ayrıca teşekkür ediyorum dedi.
Devrekli Tarihçi Yazar Selman Kayabaşıyla gurur duyduklarını belirten Devrek Belediye Başkan Vekili Osman Erenoğlu ise, Öncelikle hemşehrimize İlçemizin tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri bizleri ve diğer davetlilerimize çok yararlı bilgiler verdiler diye konuştu. Programın ardından konuşmacı Selman Kayabaşıya günün anısına ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edilirken, Mahmutoğlu Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı tarafından da Kayabaşına teşekkür plaketi takdim edildi.
Tarihçi Yazar Selman Kayabaşı konferansın sonunda Devrek Belediyesinin katkıları ile temin edilen öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz olarak kendisine ait kitapları imzaladı. Düzenlenen etkinliğe; Devrek Belediye Başkanvekili Osman Erenoğlu, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER