Vatandaş ayaklandı! Vali Çınar'a müthiş destek!

Vatandaş ayaklandı! Vali Çınar'a müthiş destek!

Vatandaş ayaklandı! Vali Çınar'a müthiş destek!

Zonguldak’ta Vali Ahmet Çınar’ın başka yere tayin edilmesine yönelik Ankara’da girişimler yapıldığı iddiası Zonguldak halkında infial yarattı. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar Vali Çınar’a sahip çıkarak tepki gösterdi. 
“VALİ ÇINAR’A SAHİP ÇIKMA ZAMANI!”
Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, iddialara ateş püskürdü ve Vali Çınar’a sahip çıktı. Bayraklı açıklamasında, “Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar beye Zonguldak olarak sahip çıkma zamanıdır. Tam destek zamanıdır. Başarılı ve Zonguldak ilimizin gelişmesi için elinden gelen tüm fedakarlığı yapan ve devam eden valimiz tüm halkımızın sevgisini de kazanmıştır. İl başkanımız Zeki Tosun beye vali beye sahip çıktığı için teşekkür ederim. Milletvekillerimizin de aynı doğrultuda olduğuna sonsuz inanıyorum. Valimize görevinde sonsuz. Başarılar diliyorum. Hep beraber Zonguldak için en iyi yere getirmek olmaktır” dedi.
“TARİH AFFETMEZ”
Ayrıca gazeteci Ahmet Öztürk yine Vali Ahmet Çınar’a destek vererek, “Zonguldak’a atandığı günden bu yana Vatandaş, esnaf, Basın, Kamu Kurum ve kuruluşları arasındaki kırgınlığın kaldırılmasında, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, Zonguldak’a yapılacak olan hizmetlerin yanında dik durmasında, Mütevaziliğinde, Örnek insan olmasında parmak ile gösterilen, Zonguldaklıdan çok Zonguldaklı gibi davranan Sayın Valimiz AHMET ÇINAR’ın Zonguldak’ta kalmasını istiyoruz. Sayın Zonguldaklı vekillerimiz bu önemli şahsiyetin Zonguldak tan alınmasına ve gitmesine göz yummayın. Valimizin Zonguldak’ tan gitmesine göz yumarsanız, Ne tarih , nede Zonguldaklı sizi affetmez” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 20:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
serhat yıldırım
serhat yıldırım - 6 yıl Önce

vali beyin içimizden biri olduğunu düşünüyorum.sayin vali beyin gitme durumu olursa projeler duracaktir Biz tam destek veriyoruz kendisine olursaki böyle bir durum olursa istifa etsin zonguldak halki olarak biz onu buraya siyaset üstū belediye baskani yapariz

Kenan Öztekin
Kenan Öztekin - 6 yıl Önce

Sayın valimizi gitmesine izin vermiyoruz reis

SIRADAKİ HABER