Vatandaş bu dolmayı yemez!

Vatandaş bu dolmayı yemez!

Vatandaş bu dolmayı yemez!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “MHP Milletvekili çıkaramayacak oylarınızı Ak Parti’ye verin” verin diyerek propaganda yapan bazı Ak Partili Milletvekillerine ateş püskürdü. MHP Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan’ın teşkilatın her kademesinde çalışarak MHP’nin bağrından kopan bir aday olduğunu belirten Kıransoy, Ayan’ın her kesimden oy alacağını iddia etti.
Diğer taraftan “MHP Milletvekili çıkaramayacak. Ak Parti’ye oy verin” propagandasına ateş püsküren MHP’li Kıransoy sert uyarılarda bulundu. MHP Merkez İlçe Başkanı Kıransoy, “. Kendilerine en azından son hafta bu konuya hassasiyet göstermelerini talep ediyorum. Bu onların lehine olacaktır. Vatandaş bu dolmaları artık yemiyor. Bu kara propaganda ile vatandaşımızı aptal yerine koyup belli bir yere çekmeye çalışmasınlar” dedi.
 

“HERKESTEN OY ALIR”
MHP 1.Sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan’ın milletvekili seçileceğini belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “24 Haziran genel seçimleri için son viraja gelinmiş durumda. Siyasi partilerin de siyasi aktörlerin de çok dikkatli hareket etmesi gerekiyor. Bu dönemde yapılacak bir hatanın telafisi yok. Seçimlerde verilecek oylar seçi pusulasında partilerin logolarının altına vurulacak mühürlerle belli oluyor. Mührü hangi partiye vurursanız o oy o partinin adayına gidiyor. Bir oyun başka bir daya gitmesi mümkün değil yani. Seçim yeni icat edilmiş bir şey değildir. Yaklaşık 100 senedir Türkiye Cumhuriyeti’ni seçimde seçilenler idare ediyor. Bugün söylenen şeyler seçimi yeniden icat etmek anlamına gelir. Abeste iştigaldir. Her siyasi hareket gitsin kendi parti logosunun altına mührünü vursun. Her oy mühür vurulan partiye gidecektir. Bu söylentilerin asıl sebebi şudur; Hamdi Ayan bir farkındalık yaratmıştır. Ayrıca Ayan her siyasi hareketten oy alabilecek potansiyelde bir adaydır. İşçi memleketinde ki tek işçi adaydır. Teşkilatın içinden, üyelikten, yöneticilikten, ilçe başkanlığından ve il başkanlığından geçerek aday olan tek kişidir. Dolayısıyla bu tür taktiklerin kullanılması ahlaki değildir. Ancak normaldir. Bu tavıra karşılık gereken cevabı vatandaşlarımız 24 Haziran’da verecektir. MHP’lilere de bu vesile ile bir mesajım var. MHP ilk kez kendi içinden çıkardığı bir adayla seçime gidiyor. Ve seçilebilecek tek adaydır. Dolayısıyla bu tür kara propagandaya itibar etmeden adaylarının arkasında durmalarını ve son haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.
 

“İKAZ EDİYORUM”
Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Parti’ye ve Milletvekili adaylarını ikaz eden Kıransoy, “Cumhur İttifakının ortaklarından olan arkadaşlara şu ikazı yapmak zorundayım. Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanlığında anlaşıyor ama altında iki partinin logosu vardır. Ve MHP bu protokole her zaman uygun davranmıştır. Kendilerine en azından son hafta bu konuya hassasiyet göstermelerini talep ediyorum. Bu onların lehine olacaktır. Vatandaş bu dolmaları artık yemiyor. Bu kara propaganda ile vatandaşımızı aptal yerine koyup belli bir yere çekmeye çalışmasınlar” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER