‘Vatandaşlarımızdan vekalet istiyoruz’

‘Vatandaşlarımızdan vekalet istiyoruz’

‘Vatandaşlarımızdan vekalet istiyoruz’

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer ile birlikte Acılık semtinde esnafı ziyaret ederek destek istedi. 

Ömer Selim Alan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Seçim startımızı verdik. Zonguldak’ımızın her karışı için inşallah teşkilatlarımıza beraber gidip vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz, istişare edeceğiz ve onlarla hasbihal edeceğiz. Zonguldak’ımızı nasıl daha güzel hale getiririz, nasıl övünülecek şehir yapabiliriz vatandaşımızın desteğini nasıl alırız ona bakacağız. Vatandaşlarımızın oylarına talibiz. 5 yıllık vekaletlerini bize vermelerini istiyoruz. Bu genç teşkilatlar yılmadan çalışsın diyor vatandaşlar. İnşallah güzel olacak çünkü artık Zonguldak’ımız değişim istiyor. Vatandaşımız da bunu açık açık dile getiriyor. Bizler de buna talibiz. Allah’ın izni ile inşallah 31 Mart akşamında bu seçimi alacağız ve ipi göğüsleyeceğiz ve Zonguldak’ın hızlı bir şekilde güzelleştireceğiz. 
Sağ olsun tüm vatandaşlarımız sıcak bir ilgi gösteriyorlar ve onlarda artık değişimin şart olduğunu anladılar. Biz hepimiz Zonguldaklıyız. Bizim sevdamız, ortak sevdamız, bizim memleketimiz Zonguldak. Başka gidecek yerimiz yok. Vatandaşlarımızın taleplerini İstişare ederek Zonguldak’ımızı hep beraber güzelleştireceğiz ve beraber inşa edeceğiz.  Tüm vatandaşlarıma hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da, “Gelen tepkilere bakıldığında da gayet olumlu. Vatandaşımızın bir tanesini cümlesi önemliydi ‘pırıl, pırıl bir Zonguldak istiyoruz’ dediler. Bizde pırıl pırıl bir Zonguldak vadediyoruz” şeklinde konuştu. 
Vatandaşlar Ömer Selim Alan’a yoğun ilgi gösterirken Başkan Adayından hizmet istediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER