Vekile son görev, Özbakır yerini aldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel için TBMM'sinde cenaze töreni düzenleniyor. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'da hazır bulundu.

Vekile son görev, Özbakır yerini aldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel için TBMMsinde cenaze töreni düzenleniyor. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırda hazır bulundu. 

Dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı Güven Hastanesine yaşamını yitiren Yüksel için ebediyete uğurlamadan önce Meclis bahçesinde tören gerçekleştirildi. 

Özbakır, Yüksel ailesini bu törende yalnız bırakmadı ve acılarına ortak oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım törene birlikte gelirken TBMMnin girişlerinde zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

Yükselin özgeçmişinin okunduğu törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım aileye taziyelerini iletti. Yükselin cenazesi Şanlıurfanın Birecik ilçesinde toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER